• ukryty Autor: ~krs [212.96.54.*]
    ukryciak na kupi, tego dawno już tu nie grali .
  • Re: ukryty Autor: ~Mojżesz [31.0.82.*]
    Na sprzedaży też. Nie dajcie się ubrać. Ożenia wam akcje i poleci w dół. Tutaj mozna wejść ale po wybiciu 40.
  • Re: ukryty Autor: ~Siły [31.0.84.*]
    To wejdziesz Mojżesz po 40 wtedy ci sprzedam
  • Re: ukryty Autor: ~Mojżesz [31.0.82.*]
    Uwierzylbym w to gdybym zobaczył wolumen minimum 30.000 szt. A przy tym teraz to tylko ubieranko. Czekam przy 20.
  • Re: ukryty Autor: ~krs [212.96.54.*]
    tylko że na sprzedaży ostatnio ciągle jest ukryciak a na kupnie pierwszy raz , co by musiało być by wzbudzić twój entuzjazm , 50 zł to pewnie tez do kitu bo było kiedyś 200 ,ręce opadają.
  • Re: ukryty Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    ważne że jest ruch ..:) leże ze swoimi resztkami na półce i cierpliwie czekam .. :) :) na tę chwile nic nie dobieram .. zobaczymy co dalej obserwuje .. dzis mam wolniejszy dzień :)
  • Re: ukryty Autor: ~Alldom [31.0.87.*]
    Trzeba było brać po 21, teraz to można nie doczekać się powrotu do niższego poziomu. Czekałem na 23, a tu up.
    ja swoje na tym juz zarobiłem ..jesli nawet z tej ostatniej transzy wyjdę na zero te nie będę narzekał .. technicznie mi złamali wsparcie wyszli dołem z formacji pogłębiając minimum .. z mojego punktu widzenia sprawa jest zakończona .. ale każdy powinien grac pod swoje analizy .. ja poczekam z boku znajdując sobie "inne zabawki"
  • Re: ukryty Autor: ~Siły [31.0.64.*]
    Duchu ja jak sprzedam to już na byka nie spojrze... za dużo ten gniot mnie kosztuje...jedną z gorszych spółek w jaką się wpakowałem nie licząc Krezusa :) na twoim miejscu bym się cieszył pozbycia papieru bez straty
    nie mam powodów do narzekania jesli chodzi o sprawy finansowe na nim i obawiam się że jeśli według mnie pojawia sie sygnały, ze faktycznie może sie wybić to pewnie znowu będę na nim grał ..tyle że ja gram nie inwestuje, dla gracza zysk na poziomie 15 % z transakcji jaką sobie zaplanował jest bardzo dobrym wynikiem moim zdaniem .. jak widziałeś na zamieszczonym rysunku jaki przedstawiłem przez te parę miesięcy dokonałem na nim grubo ponad 20 transakcji ... fakt że cierpliwość przetrenował maksymalnie pewnie wielu ale dla mnie liczy sie wynik .. wynik jest w mojej skali - DOBRY
    widzę że do gry wszedł ciekawy gracz ..:) :) pokazał juz swoje możliwości wczorajszym TKO dziś pokazał co potrafi z kursem realnym .. jedna transakcja i kurs z + 6 % na zero ..:) :) cos czuje że będzie sie działo to może być hit spekulacyjny jesieni :) :) czyli lista HOP - BĘC ..HOP ...BĘC ...współczuje prawdziwym inwestorom
  • Re: ukryty Autor: ~Mojżesz [89.231.88.*]
    A nie mówiłem? Lecimy na nowe dno panowie. Niestety.
    myślę że nie .. nie tak szybko .. :) :) za proste to by było ..po merdamy jeszcze się :) :)
  • Re: ukryty Autor: ~borewicz [37.30.16.*]
    Duchu, jak zwalą to na 18,- kapitalizacja wynosić będzie mogła być klasyfikowana jako suma kpiny i granicy absurdu ....

chyba że dogadali się i grają na niski kurs pod wezwanie tak jak to ostatnio zgasili Impexmetal - wezwanie po kwocie x a z pod stołu dokładka (oczywiście to tylko teoria i to po 2 piwach)
    Dnia 2019-08-30 o godz. 16:39 ~borewicz napisał(a):
    > Duchu, jak zwalą to na 18,- kapitalizacja wynosić będzie mogła być klasyfikowana jako suma kpiny i granicy absurdu ....
    >
    > chyba że dogadali się i grają na niski kurs pod wezwanie tak jak to ostatnio zgasili Impexmetal - wezwanie po kwocie x a z pod stołu dokładka (oczywiście to tylko teoria i to po 2 piwach)

jak jest naprawdę to my malutcy możemy sobie tylko gdybać :) :)
    co do wezwań to normalne biznesowe układy tyle ze nie oficjalne .. w cywilizowanych krajach a tym bardziej w stanach nie przejda za drogo może takie cos kosztować ale w naszym dzikim-finansowo kraju to norma :) :) doświadczyłem tego na ABC gdzie fundusz utopił kurs i utrzymał na śmiesznym poziomie do wezwania
    a z ważnych rzeczy to mamy chyba 15.09 o ile sie nie mylę raport półroczny tam niestety będą musiały być podane liczby :) :)
  • Re: ukryty Autor: ghost-man [88.156.11.*]
    technicznie jeśli odbicie ma być wyższe niż obecne maksimum 25,40 to kurs nie powinien opaść poniżej 22,30
    czyli nasze dawne 22,40 ponownie musi się bronić :) :)
    mam wrażenie że tu techniczna jest o kant , ktoś kupuje albo nie , ja kupowałem to rosło - to normalne , przestałem spadło, i tak jest przy zakupach innych . jak spolka sie zrobi modna i beda obroty to techiczna owszem , dzis , chyba nie ???
    jest jedna najważniejsza zasada dotycząca giełdy ...
    aby inwestować czy tez grać trzeba mieć plan tej inwestycji lub gry (tak jak dawniej biznesplany sie robiło np. do banków)
    każdy musi opracować swój plan i pod niego grać .. jedni grają pod fundamenty jako przemyślana inwestycja długoterminowa inni grają na krótsze terminy jeszcze inni graja tylko DT .. sposobów na gre jest masa poznałem ich troszkę grywając na kontraktach i wiele razy się dziwiłem jak można tak grać pod takie rzeczy (np fazy księżyca ) :) :)
    najważniejsze aby Twój sposób gry ci odpowiadał i przynosił zyski nawet jesli będzie to rzut monetą - spadnie, wzrośnie
    ja gram pod technikę AT bo ten sposób gry uważam za najodpowiedniejszy dla mnie (po wielu latach różnych doświadczeń) to na pewno nie znaczy że jest najlepszy
    ważne że mi przynosi najlepsze wyniki, a jeśli cos przynosi dobre wyniki to nie należy tego zmieniać bo zawsze jak znam życie zmienia sie na gorsze próbując coś co jest dobre ulepszyć :) :)

dobrze ghost , trzymaj sie tego , póki co czyli pewnie w widelkach 20-30 gramy w tej samej drużynie , wyżej niżej już pewnie niekoniecznie .zobaczymy jak bedzie , myślę że najgorzej jak nie ma zmian , zmienność to grunt .marazm to sen.
    Dnia 2019-09-02 o godz. 13:12 ~krs napisał(a):
    myślę że najgorzej jak nie ma zmian , zmienność to grunt .marazm to sen.

dokładnie ..:) :) na stojącym kursie nie da sie nic zrobić :)

• Mojżesz Autor: ~Japan [37.47.61.*]
    I jak kolego?"Lecimy na nowe dno"? chyba na blooberze.Karma wróciła :-)
  • Re: Mojżesz Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    o czym ty piszesz .. ?? kiedy ja pisałem że mam BLO .. ??

Re: Tygodniowy - Technicznie Autor: ghost-man [88.156.11.*] 2019-08-13 23:59

porównując TBL z BLO problem jest taki, że sa w zupełnie innych miejscach 
    BLO moim zdaniem na poziomie 88 - 95 może złapać mocną zadyszkę wchodzenie tam na obecnym poziomie jest sporym ryzykiem .. 

• Re: Mojżesz Autor: ~Japan [37.47.61.*]
    Nie widzisz ciemniaku tytułu?
    MOJŻESZ !!!!
  • Re: Mojżesz Autor: ~Mojżesz [89.231.88.*]
    Widzę że lecimy na nowy szczyt. (Żart) Bliżej nam do dna niż do twojej średniej. Nie irytuj się kitańcu:)
    Ale przyznaj,że 20 będzie szybciej na bloo niż tutaj.Trigon nie lubi takich premier.Sponiewiera Bloobera jak cfg
    Dnia 2019-09-02 o godz. 19:38 ~Mojżesz napisał(a):
    > Widzę że lecimy na nowy szczyt. (Żart) Bliżej nam do dna niż do twojej średniej. Nie irytuj się kitańcu:)

spokojnie .. dokupi będzie miał niższą :) :)
    BLO ma bardzo mocne wsparcie na 33 - 29,50 ..jeśli tam by dojechał to sam na niego będę polował w tym przedziale o ile nie przeciągną na jakimś wodospadzie
    TBL ma również mocne wsparcie ale na 13,20 - 11,70 wiec to od obecnej ceny jest duże UPSSS zwłaszcza jeśli ktoś ma średnia w okolicy 30 zł ... uśrednianie w dół to najprostszy sposób na wyzerowanie konta, należy pamiętać, że - 50% to jest + 100% od tego co nam zostało, a to już nie jest takie przyjemne .. spadki sa zawsze szybsze i mocniejsze od wzrostów dlatego na kontraktach najlepiej sie gra na S, niektórzy tylko w tym kierunku grają cierpliwie czekając az kurs dostanie "zadyszki"

Ty neptku już napisałeś wcześniej co wiesz o wsparciach.Do nauki amotorze a nie nawet w nidzielę tego forum pilnujesz.
    po raz kolejny pokazujesz swój poziom .. :) :) :)

podstawowa zasada życiowa mówi .. "nie dyskutuj z debi__m bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu dyskusji, a później pokona doświadczeniem" .. wiec na tym zakończę rozmowę z MISZCZEM uśredniania w dół :) :) :)
[x]
TBULL 0,00% 4,10 2025-10-08 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.