• co tak leci? Autor: ~Jasio [162.253.71.*]
    wyniki z kwartału na kwartał coraz lepsze, przecież to perła na GPW
  • Re: co tak leci? Autor: ~Góra [89.64.19.*]
    Dzięki, wróciłem - takiej okazji nie mogłem przegapić ;)

Dobra cena na zakupy, ciekawe jak długo, według mnie już niedługo, zaraz będą kolejne wzrosty, raport sprzedażowy i kwartalny + połączenie oddziału zagranicznego z krajowym. Same dobre infa.
  • Re: co tak leci? Autor: ~klewki [185.128.26.*]
    Przepływy pieniężne netto z działalności operacyjnej -48 407 000 pln

• Re: co tak leci? Autor: ~klewki [185.128.26.*]
    Zobowiązania finansowe dlugo i krotkoterminowe znaczaco rosno .
    Wystarczy?
  • Re: co tak leci? Autor: ~nop [31.182.170.*]
    Zobowiązania są cały czas znikome (nie licząc tych obrotowych), a kasy spółka ma jak lodu więc proszę nie siać fermentu. Jedyny problem jaki tu ewentualnie widzę to Brexit bez umowy.
  • Re: co tak leci? Autor: ~byk [178.235.187.*]
    Kto wyrzucił do poziomu 21,00 - do DNA !!!
    czy coś wie ,o czym my nie wiemy !?
  • Re: co tak leci? Autor: ~Góra [77.252.99.*]
    Ktos próbuje uwalić kurs przed infem i tyle, jak dawcy będą się tratować to spekula bedzie się cieszyć
  • Re: co tak leci? Autor: ~Hamro [91.206.6.*]
    a co ma Brexit do tego? UK to tylko jakis tam mniejszy kawalek ich działalnosci, przewrotnie moze wcale nie byl rynkiem super dochodowym i po twardym brexit zmniejszy sie sprzedaz ale ogranicza rowniez koszty (czyt. zwolnienia personalne, nizsze wydatki na pozyskiwanie ruchu = nizsze koszty).
    Brexit bylby waznym czynnikiem gdyby to byl filar firmy
  • Re: co tak leci? Autor: aaquillus [89.64.19.*]
    Brexit nie ma tutaj większego znaczenia, problem jest dużo prostszy niż mogłoby się zdawać - to nie jest spółka rangi orange czy kghm, gdzie każde info powoduje natychmiastową rekację inwestorów i zmianę kursu. Tutaj płynność jest bardzo mała, małe zainteresowanie inwestorów, toteż na zyski trzeba będzie poczekać aż to się zmieni - ja osobiście spodziewam się że dopiero na jesień tj październik lub listopad coś się w tej kwestii ruszy, bo wtedy ludzi zaczną kupować opony zimowe i może jakaś garstka ludzi się na to rzuci. A te wszystkie Brexity to niewiele mają wspólnego z tym co się dzieje z akcjami tej spółki. P.S. Podobnie miałem swego czasu z Wojasem, który też publikował świetne raporty a kurs ani drgnął, swoje odczekałem i ładnie zarobiłem.
  • Re: co tak leci? Autor: tw_balagan [5.172.233.*]
    Inter Cars mocno podgryza Oponeo od paru lat, juz mają z samych opon większe przychody niz Oponeo z całej działalności
    link

• Re: co tak leci? Autor: ~Hamro [89.73.43.*]
    Hahahaha mylisz sie:)
[x]
OPONEO.PL 2,07% 98,60 2025-10-03 17:02:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.