• Obudowy Autor: ktk [188.147.41.*]
    https://speakercabinets.store/
    Jest parę zdjęć waszego biznesu.
  • Chyba twojego, bo Autor: ~Mis [194.181.188.*]
    nikt tu nie posiada takich bieżących informacji z tej firmy.
    Jarocin jest w centrum Polski a info jest z sieci. Firma się mocno uaktywniła czego jeszcze oczywiście nie widać w notowaniach.
  • Bzdury piszesz, większość postów o nowościach ty publikujesz, nikt już Autor: ~Mis [194.181.188.*]
    tego nie śledzi, bo widzi jak z dnia na dzień kurs coraz niżej i raczej żadne infa tego już nie zmienią. Firma też zrezygnowała z comiesięcznych komunikatów, ciekawe tylko dlaczego tak późno, jak często nie dotrzymywali ich terminów i nie zawierały one żadnych ważnych informacji (od tego są komunikaty bieżące a u nich takich jak na lekarstwo).
    Może i bzdury a może i nie. Cieszę się jednak bardzo, że mam merytorycznego oponenta. Pozdrawiam.
  • Jak tu ktos wchodzi to tylko Autor: ~Mis [5.172.255.*]
    żeby dementować bzdury, bo zaufanie do zarządu dawno już się skończyło.
  • Re: Jak tu ktos wchodzi to tylko Autor: ~eh [37.248.163.*]
    Zarzuty zawsze sa takie same. Gdy mieli 2mln przychodu, 3mln, 4mln, 5mln. Gdy bedzie 6, 7 i moze 10mln te same Misie beda gadaly na zarzad. Wypominaly sprawy z roku 2013, 14, 15 itd itd. Nudne
  • Re: Jak tu ktos wchodzi to tylko Autor: ~kosciuszki [188.146.230.*]
    To skupuj akcje i nie marudź ;) Tutaj wielu kozaków już było co chcieli robić biznes na tych akcjach i NIKT nie wyszedł na tym na plus.
  • zdjęcia Autor: ~ktk [79.186.207.*]
    No i zdjęcia zniknęły...To się naoglądali biznesu.
  • Re: zdjęcia Autor: ktk [37.30.35.*]
    Chyba wprowadziłem w błąd. Zdjęcia biznesu są jak się poklikać w obrazki.
  • obudowy dla STRUSS Audio Autor: ~ktk [83.21.93.*]
    Taka oto wzmianka o Pylon Audio przy okazji recenzji innej firmy:
    Obudowy powstają w firmie Pylon Audio – to jedna z najlepszych fabryk tego typu w Europie, wykonująca obudowy dla wielu high-endowych producentów ze świata. Przy konstruowaniu obudowy zdecydowałem się na wybór płyt MDF o grubości ścianek 22 mm. Oczywiście, 22 mm płytę można wprowadzić w rezonans łatwiej niż np. 40 mm, ale trzeba wypośrodkować koszty i osiągi. Grubsze ścianki to po prostu większy ciężar, a więc większy koszt wykonania i większe koszty transportu finalnego produktu. Dlatego też zdecydowałem się na 22 mm
    http://highfidelity.pl/@main-3642&lang=

Czy opinia na wyrost? Może nie.
[x]
JRCGROUP 0,00% 0,14 2025-11-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.