Widzę Olu że energetyka i bankowość czyli sektory spadające na pysk to Twoje ulubione gałęzie polskiej gospodarki. Może jak odlecisz niczym ptaszek realizując 30% strat to w końcu coś urośnie, ale póki co jesteś jak gangrena polskiej giełdy
Rok temu jak się pojawił antywskaznik Ola na Enea to zapakowalem całym kapitałem Enea 7.32 jak po stronie sprzedaży było ponad 500k co urosło na 11. Czyli będzie dobrze.
nic takiego nie napisałem o 9:30 mówiłem tylko o badaniach profilaktycznych dla analityka z 6 z przodu . moderator zastanów sie bo jak ktoś wydaje rekomendacje cenową 6 to ty nie kasujesz.
Zobacz wątki dotyczące EneaZobacz profil Enea Autor: ~Ola [188.147.99.*] 2019-08-28 14:26 Opublikowano przy kursie: 8,05 zł , zmiana od tamtej pory: 7,76% Chodź do mamusi Zgłoś do moderatora Ja cię utulę
Ola to osoba znająca się na globalnej gospodarce i indeksach DOW i Nasdaq i dolarze od 08.08.209 do 28.08.209 dała przyyklad ta osoba swoimi wpisami . Chciałbym zapytać analityka od 5 i 6 z przodu czy jak naszej ulicy ,125 nieruchomości ,wczoraj wystawili tylko około 20 koszy na śmieci w sierpniu a w lipcu 125 to ten fakt znaczy że ludzie zaczęli oszczędzać i mniej kupują i żrą czy wyjechali na wakacje ,powiedz proszę Wernyhoro ?