Dnia 2019-08-28 o godz. 18:55 ~Bandzi napisał(a): > Mocny jest, wydawało mi się że spadnie a się trzyma na 35
no , pięknie... mocny ,,,
roczny obrót - liczył kto ? - 100 000 szt to chyba max ! ! ! - nie wiem czy nie przesadziłem , mocny ...
porządny skup ! na pewno lecimy z pompką na 5 złoty ! - jak zrobią mega emisję !
Dnia 2019-08-28 o godz. 19:38 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-08-28 o godz. 18:55 ~Bandzi napisał(a): > > Mocny jest, wydawało mi się że spadnie a się trzyma na 35 > > no , pięknie... mocny ,,, > > roczny obrót - liczył kto ? - 100 000 szt to chyba max ! ! ! - nie wiem czy nie przesadziłem , mocny ... > > porządny skup ! na pewno lecimy z pompką na 5 złoty ! - jak zrobią mega emisję !
Sami Petrowicze doprowadzili do tego że nikt już nie kupuje ich akcji .To co zrobili z Platyną to już przechodzi ludzkie pojęcie skupili swoje akcje i to nie po byle jakiej cenie za pieniądze z emisji.Elkop aż włos sie jeży na głowie (splity resplity) Akcje pozawieszane już od 2 m-cy I to jest zacheta by kupować te akcje?
Pompka już jest. Z jednej strony pokazują że nie ma kupna po lewej a z drugiej zbierają wszystko po prawej. Raz na jakiś czas zrobią tko jak dziś żeby wypłoszyć leszcza
Dnia 2019-08-29 o godz. 22:46 ~Sanplastic napisał(a): > Pompka już jest. Z jednej strony pokazują że nie ma kupna po lewej a z drugiej zbierają wszystko po prawej. Raz na jakiś czas zrobią tko jak dziś żeby wypłoszyć leszcza
Dnia 2019-08-30 o godz. 07:17 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-08-29 o godz. 22:46 ~Sanplastic napisał(a): > > Pompka już jest. Z jednej strony pokazują że nie ma kupna po lewej a z drugiej zbierają wszystko po prawej. Raz na jakiś czas zrobią tko jak dziś żeby wypłoszyć leszcza > > ale blef ! - z farmy knura ! ha ,ha ,ha ,,,