• NEUTRALNIE Autor: ~jack [83.30.150.*]
    https://www.biznesradar.pl/notowania/CLNPHARMA#1d_lin_lin
  • Re: NEUTRALNIE Autor: tobik69 [159.205.144.*]
    Nie wiem co masz na myśli wklejając linka z jakimiś ocenami. Świadczy to tylko o tym, że jesteś na giełdzie pół roku i myślisz, że jak jakiś anal coś pisze to ma to jakąś wartość. Ano Ci powiem, że nie ma żadnej, kompletnie żadnej a nawet biorąc pod uwagę, że okoł 3/4 analiz się nie sprawdza to nawet nie warto tego czytać. Powiem więcej, będzie i jest dokładnie inaczej niż anale piszą.
    Musisz się sam nauczyć oceniać wartość spółki i samemu podejmować decyzje.
    Podejmowane pod wpływem anali, forum będą po prostu nie Twoje.

Dla mnie to neutralnie to śmiech.
    Ja Ci zrobię wycenę w tym momencie:

Docelowo kurs spółki w wyniku ponad dwuletniej konsolidacji i boczniaka oczekuje na wystrzał. Do tego dochodzi zbliżająca się informacja o zakończeniu II fazy badań S-Ketaminy. W następstwie czego spółka podpisze dwie umowy parteringowe na UE i resztę świata. Kwoty za obie umowy będą wynosiły szacunkowo 200-400 tysięcy dolarów. Do tego za chwilę spółka rozpocznie II fazę kliniczną PDE10A (kandydat na lek zaburzeń psychotycznych i neuromotorycznych). Pod koniec roku zostanie otwarte jedno z najnowocześniejszych w tym regionie Centrum B+R budowane za prawie 100mln, bez udziału kredytów.
    Wycena na dzień 1 lipca 2020 roku: przedział 80-100 PLN.

• Re: NEUTRALNIE Autor: ~as [109.196.88.*]
    swoją drogą przydałaby się dla oczyszczenia atmosfery akcja czyszczenia SL
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.150.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NEUTRALNIE Autor: ~jack [83.30.150.*]
    Pozwól, że sam będę decydował o tym co muszę a co nie . Ciekawe skąd wiesz ile jestem na giełdzie i co myślę ? Masz jakieś nadprzyrodzone moce , które nam maluczkim nie są dane ? Wracając do Twojej wyceny , to moim zdaniem jest to zwykłe chciejstwo a jak będzie zweryfikuje czas. Biorąc pod uwagę czający się za rogiem kryzys pozwolę sobie być sceptycznym w stosunku do Twojej "wystrzałowej" wyceny.
  • Re: NEUTRALNIE Autor: ~Poinformowany [188.146.171.*]
    Dzisiaj widać jaki fachura z tego tobika
  • Re: NEUTRALNIE Autor: ~BożeDrogi [95.49.81.*]
    hahahhahahaha Boże, jakie to jest kuriozum, że akurat TY pouczasz tu kogokolwiek...
  • Re: NEUTRALNIE Autor: ~Poinformowany [188.146.171.*]
    Nie wymieniaj ...... !
  • Re: NEUTRALNIE Autor: ~nadzieja [83.23.242.*]
    atmosfera wokol gpw nie jest dobra. Na choryzoncie 1700 na wig20 wiec wszystko bedzie spadać. Wystrzal celona przypadnie na jesien i to raczej pozna jesienalbo zime nawet. Sam zarzad juz mowi juz o delikatnym poslizgu a jak zarzad mowi o delikatnym to on bedzie gigantyczny. Po co to trzymać?
[x]
CLNPHARMA 0,47% 21,40 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.