• Nowe info Autor: ~Master [145.239.80.*]
  • Re: Nowe info Autor: ~Japan [37.47.52.*]
    No i pięknie.
  • Re: Nowe info Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Narazie bede obserwował z boku , znając życie po dobrym info znowu będzie dzida w dół.
  • Re: Nowe info Autor: rotawirus [5.184.41.*]
    "Policzmy jeszcze raz głosy" :-)

-Jeżeli w ogłoszeniu TD mamy "Jeżeli:
    chcesz pracować w zespole, który zdobywał doświadczenie tworząc wcześniej takie produkcje jak: Dying Light, Dead Island, Call of Juarez, Torment: Tides of Numenera,"

-Tbull ma 20% TD

-TD ma tajemniczego inwestora

-Tbull chce zrobić survival simulator

-Mały Techland czyli CREEPYJAR też robi survival

-w CREEPYJER też siedzi Trigon

To na razie lużne wątki ale jakoś zaczynają mi sie pomału sklejać
    Może tu być bomba w swoim czasie
  • Re: Nowe info Autor: ~Siły [88.156.135.*]
    Jeśli ktoś obecnie oddaje akcję po tak niskim kursie to jest ciężkim leszczem
  • Re: Nowe info Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Survival w kosmosie dla nich to powinien być dobry temat w końcu na coś przydałoby się satrevolution. Ale póki co kierunek w dół obrany jak zwykle , to chyba była moja najgorsza inwestycja :)
  • Re: Nowe info Autor: yhm [84.10.157.*]
    Kolejna ostatnio gra o Marsie... Przełomowa informacja to raczej nie jest. Szkoda tych mobilek szkoda. 0 doświadczenia z grami PC, nie rozumiem po co im to. Ostatnio marazm z ich mobilkami, chyba sami już nie mają pomysłu na siebie.
  • Re: Nowe info Autor: rotawirus [5.184.41.*]
    Dnia 2019-08-28 o godz. 11:51 yhm napisał(a):
    > Kolejna ostatnio gra o Marsie... Przełomowa informacja to raczej nie jest. Szkoda tych mobilek szkoda. 0 doświadczenia z grami PC, nie rozumiem po co im to. Ostatnio marazm z ich mobilkami, chyba sami już nie mają pomysłu na siebie.

TIG pod Piekarę dmuchnął kursem TD od 1,6 do 15 w pół roku.
    Jeśli będzie chciał wyjść z Tbulla to będą potrzebowali fajnego newsa pod którego będą pompować.Myślę,że ten fajny news będzie powiązany właśnie z tym ostatnim infem.Stawiam,że za parę tygodni coś się wyjaśni i z tajemniczym inwestorem i z grą Tbulla,a wtedy kto wie.Optymistycznie zakładam podwójny szczyt czyli okolice 200
  • Re: Nowe info Autor: ~NaPewno [217.99.142.*]
    Taaaaaa.....to już prędzej ludzkość wybuduje stację stacjonarną na tym marsie
  • Re: Nowe info Autor: ~Siły [31.0.71.*]
    Mnie tu satysfakcjonuje 60zł za akcję i wieżę, że do końca roku taka cena jest możliwa
[x]
TBULL 0,00% 4,10 2025-10-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.