• 21 broni się dzielnie Autor: ~Japan [37.47.21.*]
    Najmocniejsze wsparcie na wykresie.Jak wytrzyma to będzie tylko lepiej :-)
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~Mojżesz [31.0.65.*]
    Walą z ukrytego 21.40 po 100 sztuk. Myślę to poleci jeszcze spoooro na dół. Nie widzę szans dla tych akcji. Niestety.
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: rotawirus [37.47.41.*]
    Dnia 2019-08-27 o godz. 13:34 ~Mojżesz napisał(a):
    > Walą z ukrytego 21.40 po 100 sztuk. Myślę to poleci jeszcze spoooro na dół. Nie widzę szans dla tych akcji. Niestety.

Wszyscy zwątpili? Czyli jesteśmy blisko dołka.
    ps Japan trzymaj się dzielnie
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~Japan [37.47.48.*]
    Trzymam do 200,a czy teraz wzrośnie na 30 czy spadnie na 10 to mi rybka.Oddam po 200,takie mam kaprycho :-)
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~Mojżesz [31.0.65.*]
    Teraz ukryte 21.20 po 54 sztuki. Zapomnijcie o wzrostach. Chyba że z 10 na 15. Niestety.
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~krs [212.96.54.*]
    no tak , ukryciak 21,2 i wyżej też , dramat mały .wziąłem 100 ale więcej nie w takim razie
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~Japan [37.47.24.*]
    Jak Mojżesz Twoje 10 ? Podebrałeś? :-) :-) :-) :-)
    Jak zwykle miałem rację.Jutro góra,potem delikatna cofka i spokojnie ale rytmicznie na 200
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~Siły [31.0.84.*]
    Japan ty naprawdę myślisz, że tu jeszcze będzie 200???
    Oczywiście.Spokojnie czekaj na rozwój wypadków.
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~Mojżesz [89.231.88.*]
    Nie sądzę Japan. To tylko podpucha. Upchna co chcą i dół. Niestety. Czekam na 20.
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~tłumik [188.146.178.*]
    A cóż tudzież miałoby się zdarzyć, aby T-BULL powrócił na 200?!
    Maszynka do zarabiania kasy miał być ich własny super multiplayer wsprzęglany do starych kotletów, co miało przełożyć się konkretnie na monetyzację ALE nic, o czym mówi i zapowiada zarząd, niestety się tutaj nie sprawdza.
    Tłumik głupcze zamilcz
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: rotawirus [5.184.26.*]
    To i ja dodam swoje 3 grosze.
    Co takiego stało się na TD ,że kurs dmuchneli z 1,6 na 15? Że podpisali umowę ,ze podpiszą umowę w grudniu?Papier przyjmie wszystko,a TIG pod tą "umowę opuścił pokład.Tak to działa.Tu będzie podobnie.Rozdmuchają oczekiwania i w górę.Pojawi sie info o sporym budżecie gry,tajemniczy inwestor na TD itd.Tu wcale nie musi byc tej gry,ważne żeby oczekiwania urosły na tyle żeby akcje opchnąć ulicy.
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2019-08-29 o godz. 19:59 rotawirus napisał(a):
    > To i ja dodam swoje 3 grosze.
    > Co takiego stało się na TD ,że kurs dmuchneli z 1,6 na 15? Że podpisali umowę ,ze podpiszą umowę w grudniu?Papier przyjmie wszystko,a TIG pod tą "umowę opuścił pokład.Tak to działa.Tu będzie podobnie.Rozdmuchają oczekiwania i w górę.Pojawi sie info o sporym budżecie gry,tajemniczy inwestor na TD itd.Tu wcale nie musi byc tej gry,ważne żeby oczekiwania urosły na tyle żeby akcje opchnąć ulicy.

na tym to polega .. :) :) tak jak większość naszej GPW :)
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~fernandel [89.73.220.*]
    z tą większością to bym jednak nie przesadzał. W długim terminie jednak rosną te spółki które z roku na rok poprawiają wyniki finansowe i robią coraz lepsze produkty tj np 11bit czy cdprojekt itd.

ja bym tu wchodził jeżeli wreszcie ich gry tj TS2 zaczęły by generować cash, jeżeli wzrost ma być pod jakąś grę o rakietach która nie wiadomo kiedy będzie, ile będzie kosztować i czy ktoś ją kupi a wyjdzie pewnie za 2 lata to ja taki biznes mam gdzieś!

jeżeli rynek po raz kolejny da się nabrać to nie najlepiej o nim świadczy.

Przecież oni mieli być fachowcami od mobile'a a teraz chcą robić grę na steam i rynek pod to rośnie, paranoja.

• Re: 21 broni się dzielnie Autor: ghost-man [88.156.11.*]
    a witam kolegę jednak zaglądasz z sentymentu pewnie :) :)
    rynek się nie nabierze ale spekułka zrobi co che .. :) :) mam nowy rekord na TBL jeśli chodzi o TKO ..
    dziś odwalili na widełkach + 47 000% .. kurs 10 000 zł za akcje to pokazuje co można z kursem tej spółki zrobić :) :)
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~fernandel [89.73.220.*]
    tak, z sentymentu ;-) nie mam tu żadnej pozycji. Raczej nie będę miał jeżeli fundamentalnie nic się nie zmieni, a gra będzie pod kolejne obietnice.

teraz moja uwaga skierowana jest w 100% na Bloober tam wg mnie przez najbliższe 3 sesje będą się działy CUUUDA !

Jeżeli premiera Blair Witch wypadnie tak jak zakładam a wiele danych na to wskazuje, brakuje jeszcze jednego elementu pozytywnych recenzji >75 na Metascore i opinii graczy na steam >75% i gra zwróci się w najbliższy weekend ;-)

jeżeli tak się stanie to do wtorku kurs może zmienić się wg mnie o 50-100%

trzymaj kciuki bo postawiłem na to sporo pieniędzy ;-)

Pozdrowienia
  • Re: 21 broni się dzielnie Autor: ~tomasz [5.173.232.*]
    porównanie notowań blo z tbl na przestrzeni lat kilku

link
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.167.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TBULL 0,00% 3,70 2025-10-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać