to idz na unimot i nie zaśmiecaj forum... Spółki Ci się pomyliły... Tylu naganiaczy ,że już im się równo zagotowało w głowie...Wymyślają cuda niewidy... Co oni wymyślą,żeby za grosze kupić akcje... Kurs jest przez nich zaniżany śmieszną ilością akcji... Nie sprzedawać akcji w tej cenie...TRZYMAC ...Jutro WZA...
i to jest podejrzane bo onico do konca mialo piniiondze tylko ze przesadzili ze sportem?, to tak jak na tytaniku orkiestra grala do konca. i caly biznes wraz z pracownikami bierze unimot to jakoby wrogie przejecie szkoda ze jeszcze nie odkupili akcji od prezesa po nominale tj 10gr/sztuka, mieliby wszystko za darmo a dlugi wzieliby na odliczenia i nie placiliby dywidendy przez kilka lat bo przeciez strata ale co ja tam sie znam?. Jutro byc albo nie byc onico ?
Technik a co myślisz że leszcz sprzeda akcje a ty zapakujesz?A tam wyjdziesz na podbitce?Teraz się akcje onico kupuje a nie sprzedaje że stratą.Tu siedzą stare wyjadacze.Znajdz sobie inne forum i tam naganiaj.Tu jutro WZ więc nikt nie będzie walił Ci do worka.Takich trolli znamy na wylot więc Papa.
Ari zajrzałem tu tylko dla Waszego dobra...Jesteście w trudnej sytuacji i nikt kto dba o swój kapitał nie wejdzie w Onico...Sprawa dla mnie jest przesądzona ale życzę Wam wyjścia na prostą...pzdr
Onico oczywiście ma szansę na przetrwanie ale to będzie długi i kosztowny proces...Pierwsze miesiące będą decydujące.Unimot bez wątpienia to wykorzysta i jego wartość będzie rosła.Tak działa rynek ...
Sami specjaluści się zebrali tu, od inwestycji, od rynku paliw i od jasnowidztwa. Aż dziw bierze że bloomberg was u siebie jeszcze nie ma. Takie talenty tu się marnują.
Do roboty jakiejś byścue poszli. Albo za tydzień szkoła się zacznie, to połowy z was tu nie będzie w ciągu dnia
Chyba na Unimot będzie korekta, trzecia fala wzrostów i realizacja zysków. Komunikat z Onico chyba tez nie bez znaczenia, bo delikatnie zaniepokoił akcjonariat.