Myślisz Duchu że przy kursie 25 ktoś mu sprzedał tyle akcji po 22 żeby sobie kolega zarobił od razu sprzedając? Przecież sam mógł sprzedać na rynku po te 25-28. No chyba że to super przyjaciel:)
z faktami nie dyskutuje :) :) pakietówki najczęściej chodzą po dziwnych kursach co kto i dlaczego wiedza tylko kupujący i sprzedający jak widzisz kupujący jest nadal na plusie :) :)
Puszczenie tutaj 35k akcji na rynek zajęłoby z dwa tygodnie jeśli ktoś chciałby to oprzeć o dystrybucje bez uwalania kursu, więc jak dla mnie właściciel akcje cały czas posiada.
liczyłem po zakupie tego pakietu, ze to będzie nowy inwestor ale coraz bardziej sie przekonuje że to jest tylko nowy gracz .. macha miedzy "słupkami" swoimi - moim zdaniem
Po co miałby sprzedawać te akcje i tracić na nich? Myślę że on gra nimi. Uwala kurs żeby odkupić taniej i więcej. Każdy inny przypadek nie ma sensu. Jeśli uwali jutro na 21 to wchodzę z powrotem delikatnie:)
To jest mój plan i się go trzymam. Pierwsze wejście 21, potem 20 i tak dalej. Ostatnio też kupowałem po kilkadziesiąt groszy więcej niż plan i musiałem niestety zrealizować stratę. Teraz będę twardy. Niech się bawią a ja będę się trzymał planu. Będę spokojniejszy:)
ważne że jest jakiś plan, a nie działanie po omacku na bazie emocji .. dla mnie 21 nic nie znaczy po za tym że to minimalny kurs tej spółki - to jest niewiele jeśli nie jest podparte wsparciem na kreskach .. dla mnie ważne było 22,40 i niżej 21,60 dla interwału dziennego jeśli to padnie to nie tykam wcześniej jak 18,50 - 17,50 .. dlatego dziś odkupowałem troszkę po tym nieszczęsnym raporcie i zawieszeniu kursu tez wszyscy liczyli na test minimum 21 ..odbiło się od 21,60 właśnie tuż przed minimum .. taki standardowy scenariusz albo kurs nie dopuszcza to testowania ponownie minimum albo wybija nowe z dużym impetem przebijając poprzednie bo poszczają długoterminowe stopy .. tak to się układało z mojego doświadczenia .. a jak będzie pewnie jutro się przekonamy ..:) :)
Na Varsav jest ogromna BAŃKA SPEKULACYJNA kapitalizacja 4razy wyższa od Tbulla 84 miliony do 24 milionów, a perspektywy żadne.Co kupić każdy wie, bo bańki pękają w niespodziewanym momencie.Tu przynajmniej powietrze całkowicie spuścili i będzie miało pod co rosnąć niebawem.