• 28.08. wyniki Autor: ~Bioliq [5.172.238.*]
    A tam zobaczymy wielki magazyn, dynamikę sprzedaży na zero i minimalny zysk, czyli dynamikę kilkadziesiąt procent na minus w tej pozycji (zysk na sprzedaży zjedzony słabszą złotówką-to będzie pierwsze oficjalne tłumaczenie pierwszych problemów).
  • Re: 28.08. wyniki Autor: ~bullfrog [178.235.190.*]
    A nie pomyślałeś że wyniki są już znane od jakiegoś czasu ? Przede wszystki dla osoby wydającej rekomendację , to oczywiste jest , dziwię się że takie bzdury ktoś pisze, wyniki oczywiście będą dobre , dokładnie identyczną sytuację mamy na Unimocie , rekomendacja 25 zł na podstawie szacunków , zjazd przed wynikami na 16 a teraz po wynikach 20 zł . Ehhh rekiny biznesu .
  • Re: 28.08. wyniki Autor: ~Bioliq [5.172.237.*]
    Nic tylko kupować. Tylko czemu od miesięcy nikt nie kupuje...? Hmmm. Może rekiny biznesu się nie znają?
    Musisz się zdecydować czy piszesz o kursie czy o wynikach
  • Re: 28.08. wyniki Autor: ~Bioliq [5.172.238.*]
    A czy kurs nie jest wypadkową m.in. wyników???

Znajomi królika już wiedzą co będzie-obstawili mocno podaż poniżej 5 zł.

Mało zabawne że w tej samej dacie będą mieć miejsce ważne wydarzenia dla Toi i... Kani. Oby od tej chwili obie nie zaczęły jechać na tym samym wózku.
    Jakiś masz problem z Kanią widzę , mnie ten śmietnik nie interesuje więc nieporównuj go z Toyą bo ośmieszasz się tylko , rozumiem że różni ludzie przewijają się na tym forum ale uwierz mi są też tacy którzy mają większą wiedzę .
  • Re: 28.08. wyniki Autor: ~Bioliq [31.0.127.*]
    Szału nie ma i źle też nie jest. Wyższe przychody i niższa rentowność. Przepływy na zero co może lekko martwić. Nie wiem co w komentarzu do wyników bo jeszcze nie czytałem. 3+/4 ode mnie mają.
    Muszę się zgodzić, wyniki porównywalne rok do roku , tyle że rok temu było 14 zł za akcję, nie twierdzę że są tyle warte , 7 zł może być? Moim zdaniem to minimalna wartość.
  • Re: 28.08. wyniki Autor: ~Bioliq [31.0.127.*]
    Jednostkowe lepsze niż skonsolidowane. Trochę boję się o waluty bo więcej kupują za granicą niż za granicę sprzedają. I nadal spora różnica pomiędzy cyklem rotacji należności i zobowiązań choć pewnie środków na pokrywanie zobowiązań im nie brakuje. Ca. 7 zł to niewygórowana fair value.
[x]
TOYA 0,86% 9,38 2026-04-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.