• Przesunięcie wynikow Autor: ~Gogiel [5.173.98.*]
    Hm tu jest coraz ciekawiej . Rzeczywiście wygląda że kurs został zszokowany pod wykupienie nawet wyniki są przesunięte żeby nie wpływać na kurs przed całym procesem. Ta spółka ma mimo wszystko solidne fundamenty i myślę że po wynikach zobaczymy okolice 1.5
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~kosa [5.173.24.*]
    Ni byłbym aż takim optymistą.....bo max to około 1,45zł
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~G1 [45.33.139.*]
    raczej 1.8
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~Popko [37.47.8.*]
    Raczej 0,8. Jeden negatywny komunikat przy takim rynku wystarczy
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~kakado [5.172.237.*]
    zle info dobre dla skupu. ludzie sie wystrasza i oddaja akcje
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~kosa [5.173.24.*]
    Zgadza się: min 0.8 max 1,46.

Jaki to daje zysk?
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~Mario [89.161.2.*]
    Skoro ponad 2 msc. to dla nich za mało , żeby przygotować raport za 3 msc. to trzeba się zastanowić jak oni prowadzą biznes ;
    prowadzę działalność gospodarczą i w kilka dni po zakończeniu okresu rozliczeniowego jestem w stanie określić dochód mojej firmy ( chyba to jest najważniejsze ) a oni potrzebują do tego 3 msc. ;
    działam w branży odpadowej i wiem jaki poziom marż jest uzyskiwany ;  ale jak się utrzymuje zarząd , który przejada zyski a akcjonariusze są tylko dawcami kapitału dla cwaniaczków z zarządu , to kurs będzie taki jaki jest ;
    coraz więcej ludzi przestaje wierzyć w tą spółkę mimo , ze branża recyklingu jest perspektywiczna ;
    poczytajcie sobie ostatni komunikat ( ELEMENTAL (EMT): Zawarcie umowy ramowej na dostawy złomu zużytych płytek elektronicznych (raport nr 38/2019) ) - nawet tak prostej informacji nie potrafią napisać bez błędów ;
    chwalenie  się , że pohandlują między sobą złomem jest mało pocieszające
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~maxymuss [91.195.56.*]
    zobacz jakie Ty błędy piszesz:))) po za tym to jest raport za i półrocze więc nie ośmieszaj się durnymi wpisami,
    zbieraj śmieci dalej bo być może to CI IDZIE NAJLEPIEJ:)))
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~brrr [5.173.243.*]
    Maxymuss dalej nagania jak od 2 lat a kolejni wchodzą w tą spółkę i tracą ( spółka cały czas jest na spadku poza 1 wyjątkiem naganianiem pod zakup orzełka)
  • Re: Przesunięcie wynikow Autor: ~Miro [37.47.11.*]
    Interpunkcja była ? Szkoda ze nie w bezokolicznikach. Już trzymaj się tego co tam robisz w śmieciach.
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.