Narazie bartek wystawia papier z rana by ulica brala z prawej i tak niewiele sie dzieje przez cala sesje bo on czeka az ktos kupi a ze ulica nie kupuje jest w kropce, trzeba czekac na realny ruch w górę a narazie obserwowac,tak to wyglada po krótce, wiec czekamy dalej ...
Wystawiaja papier by ulica brala, Ty czy ja a pozniej by sypali swoje, tak to wyglada, nie ma realnego handlu sesja w sesje podobne, czyli cos tam sie popsulo u nich bo juz nie przynosi skutku, wczesniej i owszem, ulica zmadrzala..
Tu ktoś robi jakiś obrót,sztuczny czy mający coś na celu tego nie wiemy.
Ulica tego nie ruszy bo pod co???
I dlaczego mają wybrać Present spośród innych?
Także panowie wyszczał.....
"Zarząd Present24 S.A. (?Emitent?) informuje, że w dniu 7 marca 2019 roku zawarł z Betinv AG z siedzibą w Szwajcarii umowę typu lock-up. Na mocy przedmiotowej umowy Betinv AG zobowiązała się do niedokonywania w okresie do dnia 30 czerwca 2020 roku jakichkolwiek czynności zobowiązujących lub rozporządzających, których przedmiotem są akcje Present24 S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Jutrzenki 94 , wpisana do Rejestru Przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 0000398288."
Jeden z aspektów który zastanawia, na co oni jeszcze czekają? Przecież lepiej jest ruszyć z kursem przed zakończeniem lock-up'u. Nie rozumiem zupełnie tej stagnacji na tym papierze. A może po prostu czekają na ostatni gwizdek i zrobią pompę a'la szulernia płocka za dawnych lat. Zobaczymy
Na tę pompę zbyt wielu liczy z łącznie wieloma mln papiera. To jest wg.mnie tutaj problem .
Panowie chwalili się ile mają,gdy by chcieli zrobić pokoje jak za starych czasów , będą zasypywanie serkami tysięcy akcji, co będzie ich kosztować więcej niż zakładali .
Jedyna opcja dobre infa i pomoc tzw. ulicy.
Mowilem wam dawno o tym. Jak to mawiaja mala lyzka tez sie najesz ale wy pazerni nabraliscie miliony akcji i czekacie az kto wam to podbije zebyscie mogli go zasypac
A co niby takiego się wydarzy 4 listopada że kurs pójdzie na 1 zł? Jeśli o mnie chodzi to 1zł to trochę za mało za ten papier. 2 zł to można myśleć o sprzedawaniu.