• Krok po kroku... Autor: libra314 [188.147.107.*]
    Psy szczekają a karawana idzie dalej. Pozdrawiam inwestorów.
  • Re: Krok po kroku... Autor: ~Achtung [89.64.45.*]
    Wklej rakiete bo bajera juz dobra.
  • Re: Krok po kroku... Autor: libra314 [188.147.107.*]
    A po co? Chcesz rakiete to wróć do szkoły to Ci pani pozwoli znowu narysować. Jak pisałeś, nie masz akcji więc daj se spokój. Moja kasa moje decyzje. Nic Ci do tego. Siedzisz na forum bez akcji więc masz po prostu problem. A z tym to do lekarza. I nie odpisuj. Bez akcji jesteś zwykłym trollikiem co narzeka.
  • Re: Krok po kroku... Autor: ~src [88.156.134.*]
    Narzekać może ale merytorycznie. Ale jak widać krytyka spółki to ciężka sprawa. Więc lepiej kpić z komentujących niż z meritum
  • Re: Krok po kroku... Autor: ~jarekklin [83.228.120.*]
    podaż opanowana, widać to wyraźnie, zostało to co w arkuszu plus troche skaczacej drobnicy
  • Re: Krok po kroku... Autor: ~Achtung [89.64.46.*]
    Pytam gdzie apka, scalenie, buyback czyli to co prezes zapowiadal. XD bo akcje juz rozumiem policzyl. moge pisac do woli i mam nadzieje ze nikt swiezy w swej niewiedzy nie kupi tego szmelscu od was :-) merytoryczny tik taku. No a jak Jarek oglosil pompke to sory- wchodze xD kto podaz opanowal ZALICZACZ z ziomeczkami i znów was w kibel spusci xD jak "jestes pewny grala" to chyba moje trollo wpisy nie robia na tobie wrażenia, nie? Nie karawana jedzie tylko kondukt xD Ile w apke poszlo kasy? Zapytaj Martina przeciez on sytuacje spolki na podstawie raportu dla NC zna najlepiej xD kiedys moze jako człowiek z wyzszych sfer na wza pojedzie i potwierdzi. a jak w lokal przeinwestuja i biznes chwilowo podupadnie? KARAWANE IM DASZ DO DETALINGU?
    A juz wiem wszystko dzwonilem do prezesa mówi ze na BB nie ma kasy bo wszystko poszlo na akwizycje na rynku europejskim. POTWIERDZI KTOS KTO ZNA SYTUACJE W SPOLCE TAK DOBRZE JAK MARTINO??
  • Re: Krok po kroku... Autor: ~jarekklin [188.146.174.*]
    śmiało dalej pluj na spolke:-) ulży Ci
    A ty pochwal sie pakietem i napisz cos sensownego o popycie i podazy, nakieruj sfrustrowany motloch na wlasciwe decyzje inwestycyjne analizujac arkusz zlecen hahahhahaha xD moze znajda sie jeszcze jacys nowi naiwni i dolacza tutaj do cudnego konduktu.

Achhhh, ulga...
  • Re: Krok po kroku... Autor: ~Jarekklin [188.147.41.*]
    Dawaj dalej wyżal się
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 15:05:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.