Znaczna poprawa r/r, a to chyba poczatek bo zacznie sie kupno nowych kas, w zasadzie przez kilka kwartałów popyt powinien tylko rosnac, a kurs to jakis smiech i dziwne ze comp ma to kompletnie gdzieś ze mu spolke zalezna ustawili na wycenie chyba samych zapasow i nieruchomosci, no chyba ze to w interesie compa zeby tak nisko latalo
Nie wiadomo czy się zacznie kupno kas fiskalnych bo są prace nad stworzeniem oprogramowania na telefony komórkowe i tablety, dzięki któremu będzie można ewidencjonować sprzedaż. Jak to wejdzie to Elzab się tylko obliże.
Ministerstwo wyliczyło, że może mieć z tego niezłą kasę. Co do wyników to 2,6 mln za II kwartał to śmieszna kwota z II kwartałem 2018 dokładnie spadek o 53%.
Nie oglądam jednej pozycji w sprawozdaniach spółek które mnie interesują a Elzab taką nie jest. Skoro Ty tak uważnie śledzisz sprawozdania to czemu zainwestowałeś w taką spółkę. A tak poza tym to sytuację firmy najlepiej odzwierciedlają jej notowania na GPW.
Nie licytujmy się ile kto jest na giełdzie. Życzę jak najlepiej akcjonariuszom ale ja bym obecnie w Elzab nie zainwestował przynajmniej dopóki nie wyjaśni się kwestia z tymi kasami. A tak na marginesie jestem z przerwami na GPW od 1999 r. Pozdrawiam i życzę powodzenia