• Równia pochyła Autor: ~felipe [86.63.65.*]
    Wspominał Felipe czas jakiś temu.
    LUG - storytelling na wysokim poziomie.
    Ot, wszystko.
  • Re: Równia pochyła Autor: ~bb [89.64.0.*]
    Dokładnie. Tylko okrągłe słówka, zupełny brak konkretów. Zresztą kurs odzwierciedlił "występ" prezesa. Pytałem dziś na czacie z 2x o przejściu na rynek główny GPW (pytanie oczywiście nie pojawiło się). Nie mają szans. Kapitalizacja zmalała do 30% tego co 2 lata temu i nie spełnią teraz i w przyszłości żadnych wymagań. Na wzrost wydatków ogólnego zarządu, odpowiedział, że idą na inwestycje badawcze, co zaowocowało odstaniem technologicznym od konkurencji.
  • Re: Równia pochyła Autor: ~Io [89.64.44.*]
    Potwierdzam mój wpis o technologicznych niedociągnięciach nie został wyświetlony. Pisałem że konkurencja jakoś nie pokazała złych wyników pomimo "złej" koniunktury to też się nie pokazało na czacie
  • Re: Równia pochyła Autor: ~felipe [86.63.65.*]
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2019-08/1H_2019_Raport_201908221953082178.pdf

tak to powinno wyglądać
  • Re: Równia pochyła Autor: ~narcos [188.146.98.*]
    W tym raporcie piszą że dobra koniunktura w kraju przyczyna wzrostu zysków a LUG głupoty opowiada że zła koniunktura. Uważam, tak jak napisałem w którymś poście, że pozyskali kasę z giełdy i różnych dofinansowań na fabrykę itp. a teraz ją wyprowadzą i zostawia akcjonariat z niczym mamiąc oczy wizją. Lepiej by się skupili na tym co trzeba a nie piszą wywodu na sto stron zamiast konkretny raport.
[x]
LUG -17,65% 1,40 2026-05-15 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.