,, Jak podawał w środę "Puls Biznesu", aktywami Onico zainteresowany jest Eneris, póki co brak jednak szczegółów. Informator "PB" twierdzi jednak, że wszystkie najważniejsze kwestie są już ustalone i podpisania umowy, a co za tym idzie oficjalnych informacji na temat nowego właściciela Onico można się spodziewać już w najbliższych dniach."
Do 20 zl to jest promocja zobaczycie sami jak ktos odda po 10 zl jak bedzie plakal no trudno sam.jestem wsciekly ze mi.nie weszly akcje skromny pakiecik tylko za 70 zl oddam
Bardzo dobrze że ING zabezpieczył paliwo za 90 mln. Przynajmniej nikt tego nie roztrwoni. A jak wejdzie inwestor i da bankowi zabezpieczenie to myślę że ING pozwoli mu to paliwo puścić w obrót. I spółka ruszy z kopyta.
Nie zabezpieczył tylko przejął. To paliwo jest już banku. Onico juz do niego nic nie ma. Znając życie kupi to ktoś np unimot i bank odzyska kasę. Ale onico nic juz z tego nie powacha
Tak tak - nie zesrajcie się - ale z was nagony i to jeszcze na co jak na co ale na tego bankruta przecież tu kwestia czasu i wywalą to z giełdy a wy szukacie naiwniaków.
Dnia 2019-08-16 o godz. 16:32 ~Ghsjsjjs napisał(a): > W poniedziałek 12 zł!!! > > > > https://m.bankier.pl/wiadomosc/Onico-nie-placilo-ING-przejelo-wart-miliony-olej-napedowy-7723164.html > > > > > > ,, Jak podawał w środę "Puls Biznesu", aktywami Onico zainteresowany jest Eneris, póki co brak jednak szczegółów. Informator "PB" twierdzi jednak, że wszystkie najważniejsze kwestie są już ustalone i podpisania umowy, a co za tym idzie oficjalnych informacji na temat nowego właściciela Onico można się spodziewać już w najbliższych dniach."
Jeżeli już wklejasz fragmenty Pb , to dodam jeszcze ten fragment "Nie udało nam się ustalić ceny, jaką Eneris miałby zapłacić za przejęcie, ale biorąc pod uwagę sytuację spółki można zakładać, że nie będzie wysoka. "