Czyli kolejna gra z multi.Jak zaimplementują ten system gry do reszty gierek to chyba przyjdzie czas na marketing? :-) :-) :-)
W następnym raporcie miesięcznym już chyba powinno być coś o TS2,zobaczymy.W każdym razie praca wre.
ps:wiem tłumik,wiem obiecali i kasa się nie zgadza,wiem
Dnia 2019-08-17 o godz. 12:42 ~Japan napisał(a): > Czyli kolejna gra z multi.Jak zaimplementują ten system gry do reszty gierek to chyba przyjdzie czas na marketing? :-) :-) :-) > > W następnym raporcie miesięcznym już chyba powinno być coś o TS2,zobaczymy.W każdym razie praca wre. > > ps:wiem tłumik,wiem obiecali i kasa się nie zgadza,wiem
wg mnie zbyt dużo niewiadomych, przypadków, itp .... czy uważacie że to nieszczęśliwy zbieg okoliczności ??? chyba nie, trzeba czekać i tylko tyle lub aż tyle
Czeka się całe życie, niestety nie znajduję żadnych argumentów na obronę tej mojej inwestycji :) - tudzież "inwestycja" na gpw to farsa, z którą należy się liczyć, ale konkretnie w tym przypadku niech się wstydzą panowie Zwoliński i Fijałkowski
ja mam trochę łatwiej ,gdyż moja średnia cena waha się w okolicach 28,-pln . Natomiast czuję w kościach ,iż od października 2019r rozpocznie się wzrost.... jestem umiarkowanym optymistą więc określam tegoroczne maxima na 50,- pln ,ale zobaczymy. Mam nadzieję ,iż się mylę i zakończymy rok wartością 3cyfrową.
Może Pan Duch coś napisze ku pokrzepieniu serc :))))
:) :)
nic więcej ponad to co w wątku analizy tygodniowej nie wymyślę :):) kurs spaceruje se po krawędzi jeśli komuś nóżka mocniej się obsunie będzie duże upssss tak jak w rysunku normalny inwestor powinien czekać do przebicia - zanegowania tego, czyli wejście najwcześniej dopiero ponad 27 zł (czyli najwcześniej po zamknięciu świecy tygodniowej na poziomie ponad 27 zł)