przecież to jest jakaś kpina kupowałem jeszcze w 2007 jak było w okolicach 40 wszyscy się zachwycali co to za spółka że będzie warta 300 zeta człowiek usłuchał całe oszczędności jak na tamtę porę ciężko zarobione w irlandii w spółkę zainwestował tożto 10000 euro to nawet jak na tamte czasy 37000 złotych a teraz to nawet 2 tysiące złotych nie warte potrzebuje porady bo nie wiem co z tym robić żeby się to odbiło żeby na zero wyjść to kurs musi urosnoć 30 razy ale nawet jak urośnie 30 razy to zajmie dużo czasu a czas to pieniądz a jak już urośnie te 30 razy to kto mi zwróci koszta inflacii? dalej mają żórawie dalej mają posady i wypłaty to czego papier taki tani ???? tutaj trzeba się zebrać i protest pod siedzibom spółki urządzić !!!
Wcześniej rządzili bydlaki a dzisiaj gnoje i ignoranci. Żadnych informacji, po prostu "cichosza" jak w piosence Turnaua. Rządzą fundusze i te fundusze będą zarządzały olbrzymim kapitałem w ramach PPK. Jednym słowem OFE bis.
Też uważam że wyniki będą słabe. Podają na ostatni z możliwych terminów. Jak by mogli to pewnie by w ogóle nie podali. Strona firmy wygląda jak by całe ta banda powymierała. Co za gnoje.
Dobrze ze wyrzucili tych dwoch oszustow i złodziei oni powinni odpowiadac karnie dla tego apeluje do prokuratury policji i KNF by zajeli sie ta sprawa moze pod nawym kierownictwem społka wroci na własciwe tory
GPW już taka jest i tyle. Gdyby Pan kupił akcje Optimusa obecnie CD Projekt w 2007 roku za 4,44 zł to dzisiaj miałby Pan 1,8 mln zł po zapłaceniu podatku. Ile zarobili ludzie kupujący poniżej 1 zł w 2009 roku wole nie wspominać. Są spółki które uczyniły z ludzi milionerów i spółki które tak jak Herkules potężnie straciły i ludzie potracili przez nie majątki. Tak było, jest i będzie z tą różnicą że dzisiaj już nie ma szans na tak potężne zyski jak kiedyś. Moim zdaniem tu nie ma co obecnie doradzać to trzeba było sprzedać w 2009 roku. Taka mała rada na przyszłość: nie inwestować całych oszczędności w jedną spółkę żeby nie wiem jak dobrą.