Raport kwartalny przesunęli na 31 sierpnia, bo najpierw miałby roczny, teraz roczny na koniec września, więc zaraz znów kwartalny i tak w koło, śmieszne to jest w sumie
To niech to do ch...a ogłoszą a nie dość tego, ze ludzie potracili hajsy to jeszcze karmią ich złudna nadzieja... gdyby ogłosili w styczniu, ze to koniec zapomniałbym pewnie o tym a tak dalej mam to w portfelu.
Gdzie prokuratura krajowa ja straciłem kilka tysięcy i jestem wstanie to zdzierżyć ale to ze oszuści są na wolności już nie moge przeboleć ...15 lat to minimum
Też myślę że to koniec, też straciłem Malediwy, powiedzmy że dla dwóch osób ..nie mogę jednak zrozumieć gdzie są jakieś służby? Gdzie są media, chodzi mi głównie o dziennikarzy branżowych? co tu się dzieje? praktycznie z dnia na dzień taka sytuacja? przecież to nie może rozjeść się po kościach! ludzie, kur...gdzie my żyjemy? w każdym innym systemie prokuratorzy odbieraliby już awanse za rozwiązanie tej sprawy.. to jest dewaluacja zaufania obywateli do państwa, proszę tylko żeby mi tu nie odpisywały jakieś trolle lub mądrale piszące "a nie mówiłem, to chciwość, ostrzegałem" itp. Pozdrawiam.
Idą wybory i żadna licząca się strona nie jest zainteresowana ruszeniem tego tematy.Żadna telewizja,żadni dziennikarze.Nikt nie chce pogrążyć przeciwnika wyciągając Aferę Krezusa ani nikt nie chce pomóc akcjonariuszom
przecież ptaszek finansował Toruń w,ogarnijcie w końcu tutaj nie ma mowy o jakikmkolwiek ściganiu przestępstw, chyb a że zmieni się władza ale to może uledz przedawnieniu.