struktura tych zlecen jest ,smiem twierdzic tak (99 itp) nietypowa dla ulicy, ze wyglada to jednak na planowane dobieranie (wymiane?)
najlepiej by bylo gdyby to Norwedzy byli, ktorzy pojawili sie przeciez w akcjonariacie...no na brak kapitalu to oni narzekac nie moga
ale to tylko takie plecenie wiklyny z mojej strony. chyba sie troche podniecam
Tak czy siak. Zwala tego nazwać nie mozna.To ewidentne dobieranie.Jak długo i w jaki sposób będą to robili nie wiem...ale jako darmowa lekcja „ jak to się robi”
b.pouczajace ( szczególnie ,ze gpw w 90% jest beznadziejnie wtórna.A tzw sukcesy gospodarcze po dramatycznie wysokiej wygranej 500 + szlag trafi gdy pojawia się akcyzy,podatki i podwyższanie opłat za dosłownie wszystko..tylko firmy ,ktore maja produkt i popyt za granica wybronią kursy)
Te 99 tki to tez w sumie ilustracja tego jak prowincjalna jest gpw. Jeden gracz moze wyczyniać co chce.Na dojrzałym rynku nie do pomyślenia .Zalatwili by go w minutę .
Nie zdeterminowany...ja jestem junky ..gdy mam czas..to takie ćwiczenie umysłu gdy krew się leje ( na wig 20) a tu się dzieje to sobie pisze...za chwile będę miał adrenalinę w robocie to mnie uspokaja
Jakie wnioski? Co mnie zadziwia ,to to ze gdy kurs leżał i dołował,obroty byle mikronowe komentarzy było bez liku..inna sprawa ,ze one były wściekłe hejterskie...( tu )
albo niby mądre ( znawca NC ).
Chyba ,ze ludzie dostali na innych spółkach już tak po tyłku ,ze im się odechciało wszystkiego.
Dnia 2019-08-16 o godz. 10:47 ~ktoś napisał(a): > Wszystko zależy od tego po ile jest skłonny kupować zbierający ? Wyniki dopiero 30 X więc do okresu zamkniętego ma trochę czasu.
Sorki za błąd powinno być 30 IX ( września) a nie października
a czytaliście o Palantirze , mają mnóstwo programów pilotażowych a umowa na 10 pilotaż więc pilotaż mało znaczy, a dlaczego palantirowiec skarżył się, że jest kilka firm które robia pilotaże za darmo