Obserwujecie Ropczyce? Wyniki finansowe co roku super, wartość księgowa dużo wyżej niż obecna wycena, mało akcji w obrocie (mniej niż 20%). Miód Malina - super okazja inwestycyjna moim zdaniem.
Bzdura. Pisałem, że raportu prawdopodobnie nie będzie, bo w spółce przez kilka dni nie było zarządu i nikt nie mógł go (raportu) podpisać. Nie pisałem, również, że zawieszą dożywotnio, bo to jest oczywista nieprawda (giełda zawiesza handel akcjami do faktycznego opublikowania raportu). Nie kłam.
Re: Ten zjazd kursu to jeszcze nie jespanika
ertyy 2019-08-11 13:04 IP 78.88.192.*
Panika to dopiero będzie:- jak się okaże, że nie ma raportu w środę- jak się okaże, że inwestor zrezygnował/nie było inwestora- jak się okaże, że KNF/GPW zawiesił notowania, bo spółka nie ma zarządu- jak się okaże, że sąd nie otworzył postępowania restrukturyzacyjnego tylko upadłościoweitd.
No i sie okazało ze nie ma zarzadu nie bedzie raportu i zawiesza notowania a wniosek jest o upadlosc . Co jeszcze dodasz ze sie okaze ?
Oczywiście, że raport będzie i będzie NORMALNY to znaczy zbliżony do okresów z ostatnich 2 lat BĘDZIE ZYSK wykazany. Powtarzam jak mantrę - cała sprawa rozbiła się o finansowanie Onico Warszawa - ten problem już się rozwiązał - będzie nowy sponsor klub ogłosił. znowu będzie + 100 % kilka razy