• Opinie pracowników Autor: ~sci [37.47.72.*]
    Wiem, że nal;eży patrzeć na internetowe opinie z dystansem ale cos jest na rzeczy, gdyż kilka la temu forma miala ocenę miedzy 4.5 a 5 a teraz ttylko 2. Jakos dziwnie koreluje sie to z kursem na gieldzie, od kilku lat boczniak.

nie wiem, czy wzrost firmy byl tak duzy, ze po propstu stala sie zwykla korporacja czy jakies inne czynniki mialy na to wplyw

nie jest to juz na pewno pgs sprzed wielu lat, zarowno gieldowo jak i pracowniczo

i czego teraz nalezy oczekiwac, a proppo przyszlosci ?

poczytajcie, ale z dystansem :
    link 

• Re: Opinie pracowników Autor: ~czarodziej [78.131.139.*]
    Jak było by tak źle to by nie było pracowników . To by nie było przychodów a tym bardziej zysku . Patrząc się że r/r rosną Przychody i Zyski w dosyć imponujący sposób …

Może dokręcili śrubę , Informatycy to dosyć specyficzna grupa która ma najlepszą pozycję na rynku pracy ze wszystkich grup jakie znam ( może pomijając spółki Skarbu Państwa ).

Podobno w firmach z tej branży to śniadania z Hoteli , Sale do relaksu gdzie można pograć PS4 itd... to standard . Może chcieli jeszcze masażystki Lomi Lomi i nie dostali :) oczywiście to żarcik :D

• Re: Opinie pracowników Autor: ~xyz [205.201.55.*]
    Chyba nie ma firmy IT, która na GoWork miałaby dobrą opinię. Moim zdaniem jest to przesada. 99% ludzi jest zadowolonych i nic nie pisze na takim portalu natomiast 1% wylewa żale. C'est la vie.
  • Re: Opinie pracowników Autor: ~Czarodziej [78.131.139.*]
    Gość pisze na stronie że Prezes poniża pracowników , bo oczekuje ze ten będzie chodził co 3 miechy o podwyżkę 1 000 PLN :) nieźle jak firma daje takie podwyżki nawet w 1-2 latach, przez 3 miechy :) Większość firm koncernowych z branży budowlanej nie mam opcji pracować na b2b …. TYlko umowa o pracę i po 6-7 miesiącach masz drugi próg....

Ja tam bym chciał być na działalności żeby może Brutto stało się Netto :)

• Re: Opinie pracowników Autor: ~xl [94.254.187.*]
    TO MI SIĘ PODOBA KUPUJĘ TE SPÓŁKĘ W CIEMNI
  • Re: Opinie pracowników Autor: ~re [82.177.246.*]
    Obserwujecie Ropczyce? Wyniki finansowe co roku super, wartość księgowa dużo wyżej niż obecna wycena, mało akcji w obrocie (mniej niż 20%). Miód Malina - super okazja inwestycyjna moim zdaniem.
  • Re: Opinie pracowników Autor: ~xl [5.173.121.*]
    tutaj będzie 22
  • Re: Opinie pracowników Autor: ~ed [81.33.241.*]
    pracuje w it we wrocławiu i znam osobiście 4 osoby które tam pracują.
    każda jest bardzo zadowolona i retencja pracowników jest tam całkiem spora.

[x]
PGSSOFT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.