• Rumors ? Autor: ~SWISS [178.39.225.*]
    Jacek Maliszewski ( wg.mnie jeden z najtrzeźwiej myślących analityków ) gratuluje Boryslawskiemu.Szefowa polskiej izby handlowej w L.A zaprasza do Kaliforni.
    Niemcy tzn. CEO Falanxu Torsten Leue chwali polska filie Warte jako trendsetera od którego Falanx moze się wiele w AI nauczyć a Wieczynski się wtrąca do tego wpisu mówiąc „ jesteśmy bardzo zadowoleni ,ze nasz WSPÓLNY projekt dał takie niesamowite rezultaty”
    I na papierze zrobiła się nagle ruchawka.
    Po cichutku pewnie sobie myślimy co to będzie gdy rzeczywiście podpiszą w Stanach tych pare umów?
    Ja tez sobie myśle od czasu do czasu...po cichutku
  • Re: Rumors ? Autor: ~Cybersfinx [37.30.33.*]
    Dobre info wykorzystame pod ewakuacje, taki obecnie mamy rynek, trzeba czekać na lepsze czasy
  • Re: Rumors ? Autor: ~wioskowygupek [83.23.177.*]
    ktoś tu nieźle miesza... i przypuszczam, że może być jeszcze zielono na koniec sesji...
  • Re: Rumors ? Autor: ~SWISS [178.39.225.*]
    Najgorzej byloby gdyby nikt nie mieszal.
    mysle ,ze dla kupujacego ten fatalne dane z Niemiec i ogolna degregolada to lut szczescia.
    W przeciwnym razie byloby drozej.
    Zreszta liczy sie tylko i wylacznie srednia zakupu/sprzedazy ,ktora w tej chwili wynosi 33.22 przy tym wolumenie.
    Jakos sie nie boje.Bitwa o 30 byla b. ekscytujaca.
    W dalszym ciagu duch spekuly z NC sie tu peta. Do czasu

• Re: Rumors ? Autor: ~Galicjusz [87.204.0.*]
    roumors?
  • Re: Rumors ? Autor: ~SWISS [146.4.5.*]
    pytanie zawsze to samo.kto kupuje ? kto sprzedaje?
    sprzedaja ci co moga i musza. ci ,ktorzy maja za bezcen np. pracownicy,menedzerowie,motywacyjni i troche kolkowiczow.
    kupuje ,ktos planowo kto chce byc na pokladzie.Nie ulica przeciez.widac to po sposobie kupowania.
    gdy niewidzialny przestaje skupowac momentalnie albo nic sie nie dzieje albo rosnie oferta ns S.
    trodno wyczaic na ile ta podaz ma charakter straszaka.
    no ale przynajmniej nie wisi na haku to wszystko

• Re: Rumors ? Autor: ~ja [83.30.239.*]
    Zabawy z kursem ciąg dalszy, sporo tej podaży wciąż.
  • Re: Rumors ? Autor: ~gregor [37.47.71.*]
    Podaż się kończy - jak się zacznie popyt to nie zdążycie kupić
    Tak i nie.wyglada na taka jakby systemowa co 10 gr. .A z drugiej strony..wczoraj na zamknieciu dosyc silowo ustawili kurs ponizej sredniej. Jakby ktos nie chcial za szybko ujawniac apetytu.Z trzeciej strony wystarczyloby 300 000 i mozna niezle namieszac.
    Z czwartej (piatej strony chyba juz nie ma?) jest wystarczajaco wielu ,ktorzy brali (za ca.30 tys.dziennie) papier po parenascie zeta no i ci ,ktorzy maja (jak Killer) po dziurki w nosie tych chustawek i czekania

Do zaoferowania gustowny obrusik z logo i długopisy .
    W Stanach na kongresach i seminariach to jak kiedyś w Rosji.Ciapki,dywaniki,koroneczki.Dobrze ,ze nie postawili tam pół litra .Do obejrzenia na Twitterze.Moj silnie wykształcony rdzeń estety łka .Cale szczęście ,ze ich str. internetowa jest dosyć cool.
    A te zakupy po paręset akcji przez ludzi ,którzy maja ich niezliczone ilości ,jest dosyć dziwaczne.Jakby działali na rozkaz.Czyzby myśleli,ze wiara to łyknie ?
  • Re: Rumors ? Autor: ~killer [37.47.2.*]
    ja po prostu widzę cwaniactwo i dymanie ludzi na kasę, ja swoje odzyskałem i więcej wyd.mać się nie dam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.39.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
DATAWALK 2,52% 130,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.