Dnia 2019-08-12 o godz. 14:56 ~iq napisał(a): > Tak tyko pytam, bo inne moje pytanie: ilu zatrudnia obecnie pracowników pozostało wciąż bez odpowiedzi.
dobrze że jedna osoba pracuje. Pewnie dlatego zrezygnowali z budownictwa na pożyczanie pieniędzy na kilka %. Do tego akurat wystarczy jedna osoba. Każdy potrafi pożyczać jak ma pieniądze. Najgorzej później je odzyskać ale są na szczęście aneksy :)
Dnia 2019-08-13 o godz. 07:30 ~der napisał(a): > dobrze że jedna osoba pracuje. Pewnie dlatego zrezygnowali z budownictwa na pożyczanie pieniędzy na kilka %. Do tego akurat wystarczy jedna osoba. Każdy potrafi pożyczać jak ma pieniądze. Najgorzej później je odzyskać ale są na szczęście aneksy :)
Dnia 2019-08-13 o godz. 11:39 ~Fotto napisał(a): > Gościu pisz pod swoim nickiem a nie podszywasz się pod mój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Ja wam napiszę idzie wszystko w dobrą stronę i będzie dobrze .
to jest mój nick ! .....i to ja jestem Fotto !!!
ja wam piszę ,wszystko idzie w złą stronę,mega emisja - będzie źle , oj źle ,,, a ,gdzie jest FON ?.....?? tam zmierzamy ?
Czy ktoś z obecnych tu akcjonariuszy posiada akcje spółki IFC SA? Na forum spółki cisza, notowania zawieszone już 3 miesiące. Ktoś się orientuje co się dzieje i co dalej?
Dnia 2019-08-14 o godz. 04:50 ~Aaa napisał(a): > Czy ktoś z obecnych tu akcjonariuszy posiada akcje spółki IFC SA? Na forum spółki cisza, notowania zawieszone już 3 miesiące. Ktoś się orientuje co się dzieje i co dalej?
za późno , pogrzeb już był ! wykasowany ze świadomości dawców kapitału !