Czas na powrót do godziwej ceny. Jutro pewnie się ponownie nie otworzy z powodu wielkości popytu. Pogratulować tym którym nie udało się sprzedać w piątek.
Co nie zmienia faktu, że prawdopodobnie ktoś chciał przejąć spółkę za grosze, ale oczywiście KNF nic nie zauważył. Tradycyjnie, najlepiej zawiesić Spółkę i umyć ręce jak w wielu wcześniejszych przypadkach.
Dnia 2019-08-11 o godz. 20:41 ~Daro napisał(a): > Brak info o wyborze bieglego rewidenta czyli ty kupiles po 3.98zl i chcesz szybko zarobic przed sroda opylic bo potem po kasie bloto
Na forum zaglądam bardzo rzadko, z powodu takiego poziomu dyskusji jaką prezentujesz.
Czy mam akcje, czy nie ma, to moja sprawa ale na pewno nikomu nie będę zazdrościł zarobku na tej polskiej szulerni, zwłaszcza drobnym.
O to chodzi. Kurde myślałem że coś wiesz i asekuracyjne chciałem w środę sprzedać ale jak o raport chodzi to sorry polecimy wyżej. Na tym wątku nie zbijesz kursu. Nie podam Ci linka ale poszperaj w wiadomościach w lipcu i już raport znajdziesz. Nie ma się czego wstydzic.