A mi ta spółka i jej właściciel przypominają Theranosa w mikroskali. Piękne słowa, wiara w technologię i działanie fake it until you make it. Masa ludzi inwestowała w to wierząc, że technologia działa i że tu będzie się działo. Jednocześnie nikt nie sprawdzał czy ta technologia sie sprawdza, była slepa wiara. Ja kiedys tez wierzyłem, ale nie uwierzyłem w bajki o złym fri - tego było za dużo. Polecam dokument o theranosie na hbo. Co jest zabawne właścicielka wciąż jest przekonana o swej niewinności i wierzy że tworzyła coś wyjątkowego- co Wam to w tej mikroskali przypomina :)?
Dnia 2019-08-11 o godz. 10:40 spock55 napisał(a): > Znaczy że u Gładkiego też ruszyło?
Oczywiście. Ruszyła burza mózgów nad kolejnymi kłamstwami dla potopionych. Wiem też z nieoficjalnych źródeł, ze do Sędziszowa jedzie transport z dwiema nowymi latrynami mobilnymi.
Co do FRI wystarczylo przekopac internet i wiedzialbys jak wiarygodny to fundusz. Zadzwonic tu i tam i wiele bys sie dowiedzial. W tym czasie Gladki na swojej stronie internetowej, podawal mylny adres siedziby FRI. Od razu bylo wiadomo ten biznes kuleje, budowana jest mistyfikacja pod OZE i naciaganie drobnych.