• Wzrost ładny Autor: ~Cybek [37.47.39.*]
    Jednak co dalej? Jeżeli nie bedzie infa o zwiększeniu zaangażowania lub, że wchodzi ktoś nowy, to jak szybko wzrosło do starych 8gr, tak szybko wrócimy do 1zł.
    Takich spekulacyjnych podbitek nc widziało wiele.
    Jednak przemieliło się przez te 3 dni prawie 500k akcji, czyli ok 8 % ogółu.
    Zalecam jednak ostrożność. Bez dobrego infa, nie widzę podstaw do utrzymania kursu na tym poziomie. a powrót do bazy tj 1zł może być szybszy niż sam wzrost.
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~Robert [94.254.232.*]
    Cybek i kto tu nagania?
    To jest NC
    Polecam popatrzeć na trochę większe interwały czasowe
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~Cybek [37.47.39.*]
    A gdzie tu naganianie w moim wpisie???
    Ogarnij się.
    Przeczytaj ze zrozumieniem mój prosty w odbiorze tekst i dopiero zabierz się za pisanie.
    A że jest to nc to jak szybko wzrosło tak szybko może spaść, o czym zresztą napisałem.
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~Ninja [80.110.70.*]
    Cybek, tak z ciekawosci, sprzedales czy trzymasz?
    Cały czas mam.
    Ryzykuję bo była okazja na wyjście z małym zyskiem. Zastanawia mnie ten 8% obrót. nie mozna go lekceważyć.
    Cybek
    Powiem Ci tak
    Jeśli nie masz to się pakuj w walor bo to ostatnia szansa

Pozdrawiam

Napisz jeszcze, że nominał będzie do 31 sierpnia br, a już wszystko będę wiedział.
    31 grudnia 2015r, 31 grudnia 2016r. i jeszcze wiele bylo tych dat pewnego nominału :-)))
    Nominał
    Nie w tym kwartale

I nie dogryzaj

Ja mówię poważnie

Szanujmy się.

Pozdrawiam
    A kiedy będzie nominał?
    Cybek ja zredukowalem o 20 tys akcji zeby zrobic de-risk papiera ale tez dalej trzymam bo jak pisalem w innym watku, ulica na pewno tego nie zbierala. Z reszta, trzymam od 2 lat wiec moze sobie spokojnie nastepne 3 lata lezec :) a jesli chodzi o potencjal to tez mi sie wydaje ze jest, ale ryzyko na pewno tez. Pzdr
    Tylko, ze jak juz pisałem wcześniej na wątku new o 3zł.
    Bez infa przy 2zł to uruchomi się podaż małych, a przy 2.5zł bedzie zasyp lewej strony i do trzech w życiu nie dojdzie.
    Jednak wg mnie niestety nie bedzie żadnego infa, że ktoś wchodzi lub zwieksza zaangażowanie.
    A dobry raport nie rozwiąże problemu. Będzie to chwilowa euforia, która nie da nam paliwa na przyszłość w postaci perspektywicznego, dochodowego biznesu.
    Bo co teraz wiemy?
    Jakies trzy farmy. A co dalej?
    Ja wiem, że nic
    Czyli na dzisiaj i po raporcie brak bedzie paliwa do utrzymania kursu na wyższym niż 1 zł kursie.

Ja zakladam ze ktos po cos to kupuje... nikt bez powodu nie robi takiego obrotu, na pewno nie spekula na spolce ktora ma 0owa plynnosc... wiec info pewnie jak bedzie, wczesniej albo pozniej (choc raczej pozniej znajac ta spolke)
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~nextgeneration85 [37.30.23.*]
    Cybek powiedział co wiedział gdzie będzie podaż a gdzie moze nie lol
    No widzisz, w przeciwieństwie do ciebie potrafię napisac na temat obecnej sytuacji.
    A tobie świetnie wychodzi "lol".To potrafisz i tylko to.
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~joe [89.67.146.*]
    Faktycznie przemieliło ok. 0,5 mln akcji. 230 tys + 230 tys + 35 tys. Ciekawe czy na dniach będzie jakiś komunikat o zwiększeniu zaangażowania
    Po przekroczeniu 5% maja obowiązek informacyjny
    Jak niedługo nie pojawi się, to wybicie spekulacyjne, czyli powrót na 1zł.
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~Jacwing [87.205.151.*]
    Nie sądze że tyle czas trzymali kurs na dołku żeby teraz podbić na parę dni, raczej pograją w hosse.
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~jxc [188.123.217.*]
    Też tak uważam, kiedyś musi być nominał, spółka coś robi i pewnie mają jakiś plan na rozwój, teraz to bedzie już tylko lepiej
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~Cybek [37.47.43.*]
    •  Re: Wzrost ładny Autor: ~Jacwing [87.205.151.*] 2019-08-10 21:36
    • Nie sądze że tyle czas trzymali kurs na dołku żeby teraz podbić na parę dni, raczej pograją w hosse.

Też tak uważam, kiedyś musi być nominał, spółka coś robi i pewnie mają jakiś plan na rozwój, teraz to bedzie już tylko lepiej

Klasyka
    Tak nieśmiało zapytam się. Gdzie był ten dołek i kto go tam trzymał???
    "wieszczu" tego forum uważał, że dołek to był na stare na .013zł, czyli obecne 2.60zł.
    Czyli co był ten dołek ,czy walimy w sufit właściwego dołka?

Dlaczego musi być nominał?
    Tak, Spółka obecnie coś robi. Tylko co w przyszłości zamierza.
    A jakie plany ma na rozwój, bo niby ma być lepiej?
    A dlaczego ma być lepiej???

Takie proste pytania do dwóch wpisów, mocno ogólnych.
    Ale niestety nie doczekamy się rzeczowych odpowiedzi :-(((.
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~Inwestor [5.173.49.*]
    Cały czas jesteśmy blisko dna. Rak naprawdę nie ma prawdziwego wybicia
  • Re: Wzrost ładny Autor: ~new [91.216.213.*]
    Wybicie chyba jednak jest ale prawdziwa jazda jak przekroczymy 2,40 czyli stare 0,12. Mimo wszystko ładnie to wyglądać zaczyna.

[x]
TNTPROENR 0,00% 0,40 2026-05-13 12:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.