• kus Autor: ~krs [212.96.54.*]
    może trzeba na koniec sprzedać trochę akcji po niskich cenach? wtedy się popyt wreszcie obudzi . czy jest to jakiś pomysł ?
  • Re: kus Autor: ~krs [212.96.54.*]
    zobaczymy , na koncówke dam coś , bo nic tu się nie dzieje,
  • Re: kus Autor: ~Siły [88.156.135.*]
    Brak słów do tej spółki...
  • Re: kus Autor: ~Nika [91.235.253.*]
    A pod co ma rosnąc jesli nie zarabiają?
  • Re: kus Autor: ~Siły [88.156.135.*]
    TS2 jest na 51 miejscu w rankingu najbardziej dochodowych gier a jeszcze na początku tygodnia był na 150 pozycji a mimo wszystko kurs znowu pikuje w dół...
  • Re: kus Autor: ~byczek [212.180.223.*]
    Panowie z tbulla muszą w końcu zrozumieć, że nie wystarczy robić gier mobilnych i wstawiać ich do przeróżnych sklepów. trzeba nauczyć się na tym zarabiać. oni tego najwyraźniej nie potrafią. czy się nauczą? to jest pytanie.
  • Re: kus Autor: ~Profitman [82.132.220.*]
    Gdzie ty zobaczyles 51 miejsce najbardziej dochodowej gry? W polsce? Daj spokoj, usa najwazniejszy rynek. A tam jest 91 na szczycie. Po za tym jak bys zwrocil uwage kategoria racing ma slabsza monetaryzacje niz inne. Na tym miejscu to nie zarobi nawet 5k usd w miesiac... rzeczywiscie jest sie z czego cieszyc. Zeby kurs wybil tutaj musi byc w top10 grossing a nie top100.
    widzę , że TB podaje raporty miesięczne 14-15 każdego miesiąca , to już niedługo i może być gra pod to , z drugiej strony to mało kto tu gra dziś ,ale ja spodziewam się dobrego ale jestem subiektywny bo mam pozycję.
    ciekaw jestem waszych przemyśleń
  • Re: kus Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    przemyślenia sa mierne .. a raczej fakty ..popatrz na kurs notowania 15 każdego miesiąca i kolejne sesje .. du... nigdy nie urywały nawet jak liczby pobrań były super ... tu trzeba "czarodziejskiego infa z rękawa wytrzepanego" aby to ruszyć solidnie .. typu "przyznanie dotacji" "zwrot nadpłaconego podatku" czy na przykład "wejście nowego inwestora" .. cos w takim sensie
    22,7 dobra cena by się wydawało , wziąłem 471 sztuk a tu ukryciak , znaczy się że będzie taniej , kurde
  • Re: kus Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    jeśli w piątek nie wróci na 23,80 lub wyżej .. to technicznie - czyli na kreskach możliwy przystanek na 22,40 (tu może powalczymy jakiś czas) i później żegnamy dwójkę z przodu ... a jak będzie czas pokaże ... na tę chwile nie widza żadnych pozytywnych sygnałów
    po 21 mogę kupić 5 tys , drożej nie . dziś kupiłem 471 bo 2 dni temu puściłem 800 po 23,5 - 23,8 o czym pisałem przed sprzedażą.
    czekamy na raport miesięczny
[x]
TBULL 0,00% 3,70 2025-10-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.