VALUE + CRONN za chwil parę przekroczy 50% i się zacznie .....
- VALUE FIZ Subfundusz 1 - akcjonariusz głosował w trakcie obrad NWZ z 5.760.308 akcji, z których przysługiwało 5.760.308 głosów, stanowiących 35,80% udziału w liczbie głosów w trakcie obrad NWZ, co odpowiadało 24,95% udziału w ogólnej liczbie głosów w Spółce;
- Cron sp. z o. o. – akcjonariusz głosował w trakcie obrad NWZ z 5.507.245 akcji, z których przysługiwało 5.507.245 głosów, stanowiących 34,23% udziału w liczbie głosów w trakcie obrad NWZ, co odpowiadało 23,85% udziału w ogólnej liczbie głosów w Spółce;
Ale co się zacznie? Od tego ze będą mieli ponad 50 proc. wzrosną ich przychody i zyski. Jakaś nowa strategia rynkowa powstanie. Jakieś nowe produkty powstaną?
Rozmieszasz mnie. Jak byś zainteresował się wnętrzem tej spółki to zobaczyłbyś że mało jest tam rzeczy do sprzedaży. Te mity o sprzedaży kodów. Większość praw do nich została sprzedana w przetargach publicznych. Jakoś też spółka nie może znaleźć chętnych na zakup swoich części biznesu. A próbuje to robić od dwóch lat. To niestety wciąż biznesowo nie zbyt zdrowy twór.
123 cyt "Rozmieszasz mnie. Jak byś zainteresował się wnętrzem tej spółki to zobaczyłbyś że mało jest tam rzeczy do sprzedaży. Te mity o sprzedaży kodów. Większość praw do nich została sprzedana w przetargach publicznych. Jakoś też spółka nie może znaleźć chętnych na zakup swoich części biznesu. A próbuje to robić od dwóch lat. To niestety wciąż biznesowo nie zbyt zdrowy twór.
Chcę zobaczyć minę tego człowieka przed monitorem.