• Pod co gra? Autor: ~Znudzony [188.146.32.*]
    Widać że ktoś dokupuje i skupuje bo cały czas ktoś się na tym samym poziomie nadstawia i nie sprzedaje ten z S czyli trochę przerzucania że niby idzie wyprzedaz. Gdyby ktoś faktycznie chciał sprzedawać to puscilby dzisiaj od razu 30 k bo miał okazje. Pod co jest skup i gra ? Pod wyniki? Jeżeli tak to za chwile powinni brać z prawej
  • Re: Pod co gra? Autor: ~roddwick [213.17.175.*]
    Ja niestety mam odmienne spostrzeżenia, że nie ma komu sprzedać, jeżeli chciałbyś na raz puścić 30.000.
  • Re: Pod co gra? Autor: ~Znudzony [188.146.32.*]
    Przez godzinę chyba było 30 k na kupno. Mi się wydaje może błędnie że zebranie naprawdę dużo żeby niepotrzebnie ktoś nie psol w odpowiednim momencie. Tylko kiedy ten moment. Wogole to strasznie mało jest komunikatów no nie? Ciekawe co z sqterem?
  • Re: Pod co gra? Autor: ~roddwick [37.47.19.*]
    Nie wiem sam co myśleć o tej spólce. Co z innymi projektami się dzieje. Żadnych nowych kontraktów.. a mam kupione po znacznie wyższych cenach 60k
    Moim zdaniem warto poczekać. Pierwszy sygnał powinien być w przyszłym tygodniu. Wyniki.
  • Re: Pod co gra? Autor: ~Ede [31.0.23.*]
    A wyniki powinny być dobre.
    Może to rozruszać kurs, bo po dnie szoruje.
    Zastanawia mnie jeszcze jedno skoro mamy ponad 70% FF nie powinno tu być trochę więcej ruchu?
[x]
ONE2TRIBE -0,83% 0,24 2026-05-04 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.