• Interpretacja infa a kurs Autor: ~Znudzony [188.146.32.*]
    Jak to niektórzy próbują niezorientowanym namacic w głowie. Do wszystkich którzy nie wiedzą co oznacza sprzedaż Onico Oil. To spółką zajmująca się dystrybucją oleju Castrol na Polskę i tyle. Pytanie do tych co mówią że kurs idzie na 4 zł. Po wczorajszym infie o możliwości sprzedaży spółki energia kurs szybuje i nie może się zatrzymać. A dzisiaj niby po tym infie ma spaść z 10zl na 4 zł. Jakim cudem to jest dobre info. Pozbywane są kiepskie spolki zostają te które najlepiej generują zyski a im jest potrzebna kasa że sprzedaży
  • Re: Interpretacja infa a kurs Autor: ~adam [83.26.255.*]
    za tydzien bedziemy tu handlowac ponizej 1 zl i zobaczymy kto mial racje choc mnie wcale to nie cieszy
  • Re: Interpretacja infa a kurs Autor: ~Znudzony [188.146.32.*]
    Nie mam monopolu na rację a że każdego opinię szanuje to zobaczymy. Powiedz kolego skąd taki pomysł bo nie przecież z tego dzisiejszego infa które jest przecież pozytywne bo jeżeli nie to te wczorajsze też nie mogły być a jednak ktoś po cos to kupuje. Ogólnie powiem Ci tak ja tu już swoje zarobiłem ale jeszcze 2 tyś zostawiłem. Zakopuje i za pół roku odkopie. Zobaczymy co tu będzie. Jak nic to i tak straty nie mam. Bo sporo więcej niż wsadziłem wyciągnąłem. Tak więc. Szanujmy się i dla każdego powodzeniaa.
  • Re: Interpretacja infa a kurs Autor: ~as [79.76.144.*]
    hieny licza ze spanikowani beda walic na oslep a oni sie ustawia najlepiej na 1zl , bo przeciez zle infa podali dla nich kazde bedzie zle ale przeciez ktos te obroty zrobil a watpie zeby takie leszcze jak my ktore oddawaly dziekujac bogu i szczesciu za okazje zycia. (tych leszczy jest malutko na pokladzie)
    prawie 5mln zl swoja droga ta spolka generowala prawie 1mln zysku wycenili ja za 7mln niezly wynik.
    Niech sie dzieje.

• Re: Interpretacja infa a kurs Autor: ~as [79.76.144.*]
    niczym spolke ciech tzw. skarb panstwa sprzedal za DWULETNI ZYSK kulczykowi.
[x]
ONICO 1,32% 15,40 2026-05-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.