Sama technika to na wielu spolkach mozesz tak wrozyc tu licza sie "skromne fakty" jest inwestor jest kosmos nie ma inwestora to podzial majatku miedzy wierzycieli a 500mln aktywów to bardzo duzo jak na 50mln kredytu w BNP i 1,5mln akcji zalozmy nawet ich koniec to przy stracie na poziomie 400mln i aktywach 100mln daje ponad 66 zl na akcje
Dnia 2019-08-07 o godz. 13:04 ~Ave napisał(a): > Sama technika to na wielu spolkach mozesz tak wrozyc tu licza sie "skromne fakty" jest inwestor jest kosmos nie ma inwestora to podzial majatku miedzy wierzycieli a 500mln aktywów to bardzo duzo jak na 50mln kredytu w BNP i 1,5mln akcji zalozmy nawet ich koniec to przy stracie na poziomie 400mln i aktywach 100mln daje ponad 66 zl na akcje
==========
ja mowie o dniu dzisiejszym- wzrosty będą jeszcze w przyszlych sesjach
ps. ja dzieki technice zarobilem ponad 100% i dziś wejde znowu:)
Informację ze stoqa mozna sobie wsadzic , tu gpw informuje o takich rzeczach a nie portale informacyjne typu stoq/strefa inwestorow a poki co nic nie mam w depeszach na koncie . Wracajac do tematu chyba ci sie udalo wejsc tak jak mowiles wczoraj wnioskuje ...
Dnia 2019-08-08 o godz. 11:34 ~841109 napisał(a): > scenariuszy jest kilka: > > albo dzis jeszcze w dół, zeby zebrac akcje:==> wtedy wskazniki beda na minimach, wtedy jutro korba typu +100% > > lub dziś skończymy np. +50% :)
Dnia 2019-08-08 o godz. 11:28 ~841109 napisał(a): > wczoraj przy kursie 10, 10,50 rsi byl zbyt wysoko, > > kupielm maly pakiecik 1k po 8,40 dziś. > > spadnie jeszcze dokupie:)
Dnia 2019-08-09 o godz. 18:57 ~Zbik07 napisał(a): > Następny deil może czystej gotówki nie ma ale aktywa 500 mln mówi ci to coś niech długów mają nawet 100 to ile zostaje nie chce mi się już pisać
Aktywa 500 mln w spółce z Newconnect? Dobrze się czujesz?
To moze erty sprawdzisz tez kto zostal w zarzadzie bo o rezygnacji Pana I. Raczynskiego nie moge nic znaleźć a na stronie Onico jest tyle aktualnych informacji. Ciekawie pogrywasz masz w tym interes czy lubisz trupy tak samo jak na Kanii ?
Ostatni komunikat spółki podpisała pani v przewodnicząca RN, bo spółka nie ma zarządu (aktualnie).
Jedyną inną (wg mojej wiedzy, ale może się mylę) taką spółką na GPW jest Qumak, zarządzany przez syndyka (a cały zarząd zrezygnował), który odlicza dni do końca spółki (na giełdzie i w ogóle).
Lubię "trupy" i dlatego piszę na takich spółkach. Na Kani, tutaj, OILu, itd. Takie spółki są o wiele ciekawsze niż Orlen czy KGHM...
Gram jak cholera - szczególnie na takich orłach jak OIL, Kerdos, Techmex, itd. które od lat nie są notowane na GPW, a ludzie nadal na tych forach naganiają jak to dobrze u nich w spółkach, że jeszcze parę dni i wracają. Celebrują każdy wpis w KRSie, nawet taki, że komornik umorzył postępowanie, bo nie ma kasy na egzekucję itd.
Informacje wbudowują się w wykres nie odwrotnie——> cały przyszły tydzień górne widły PKC—- wskaźniki atrakcyjne—-wszystko wg. Mojego scenariusza :)—-1 dzięki za maly pakiet akcji który zebrałem podczas ostatnich spadków :)
Dnia 2019-08-14 o godz. 10:40 ~onico napisał(a): > Mocno Ciebie ubrali leszczu bo widzę, że nerwowy się stałeś ;-) To pewnie od pisania tych bredni 50 zł i więcej hehe
===========
parę watkow wyzej masz screeny po ile bralem, nie moge po prostu zdizerzyc glupoty
Haha, co Ci z tych 500mln aktywów... zerknij na strukturę pasywów to zobaczysz ze niewiele zostanie.... ani kapitałów, ani środków trwałych nie wystarczy na zaspokojenie skarbu państwa i banków...dla leszczy nic nie zostanie