... Gromek za tydzień da raport, potem drugi i będzie odwiedzenie? Nikomu nie chciało się poczekać jeszcze tego tygodnia dla pewności tylko wszyscy polecieli kablować na psy?!
Ja czekam do raportow. Jesli przegladanie faktur trwalo prawie rok, a dochodzenie moze potrwac lata, to co mi szkodzi poczekac do konca miesiaca?
Oczywiscie, niech nikt inny kto nie chce, niech nie czeka. Namawiam do dzialania, ale rozsadnego.
Po raportach jak odwieszą to dobrze Nie zmienia to faktu że śledztwo ruszą i pomożemy wyjaśnić wszystko dla dobra spółki i to nie tylko tej,tylko przy okazji wspomnimy o innych tematach.Pan bo powinien być zadowolony bo to powinno podwyższyć wartość walorów.A jak nie to ewentualnie
zapłata solidarna po kosztach plus kara.Pusze ewentualnie bo nie feruje wyroków a zawiadomienie pisał dobry prawnik więc zdaje się na niego.
Poza tym działamy zgodnie więc każdy złoży wniosek o objęcie śledztwa przez Prokuraturę Krajową i umotywyjemy.Papier zostanie.Pan bo powinien być zadowolony bo to w imię dobra spółki i akcjonariuszy..,i to nie tylko tej spółki.Czy jeszcze cośPan bo podpowie co możemy zrobić dla dobra spółki to proszę pisać.Merytoryczne uwzględnie.Obiecuje to.
Skoro prosicie o podpowiedz, to sugerowalbym wstepnie polozyc nacisk na wstrzymanie egzekucji tego weksla inblanko podpisanego przez bylego prezesa, gdyz istnieje podejzenie iz moze to byc kolejna operacja obok wspomnianych wczesniej faktor, ktore nie reprezentuja rzeczywistych zdarzen.
Ty już nam nic nie sugeruj lepiej tylko zajmij się trollowaniem ewentualnie czekaj na kominiarzy...wiemy co robić...wasze weksle możecie sobie wsadzić...chcieliście dymac drobnych a tu zonk...
Wy? To znaczy kto?
Dzialacie zgodnie?
Twoj poprzednik prosil o podpowiedz, a ty mi tu 'Porozumienie' wyskakujesz jak dziecko.
Wy obaj jestescie z tego samego porozumienia? Naprawde?
Nie wiadomo.
Zarzad spolki robi swoje. Porozumienie 5.5% uwaza, ze potencjalnie pozostale 80% to agenci CFI.
Jakiekolwiek postepowania wleka sie w nieskonczonosc.
ESPI milczy.
Przybywaja z pomoca 'triumfujacy' akcjonariusze Hawe wraz z SII.
Krezus miał majątek który stracił nie zgodnie z prawem. I cały majątek powinien wrócić do spółki krezus. i specjaliści powinii od nowa wycenić akcje spółki krezus.