• Jest kolejny kontrakt Autor: ~MK [212.160.230.*]
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Zenon [217.214.145.*]
    To śmieszny kontrakt. Ten kurs. Pojedzie na 10 groszy ostatecznie będzie się kisil z rok na 5-10 groszy.
    Znów planują wypuszczać obligacje i spłacać stare. Ale z odsetkami... Bańka na obligacjach ich zabije, a spolka mogłaby ciekawa.
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Zenon [217.214.149.*]
    Wydaje się że ktoś chce obniżyć na siłę kurs, ale to nie prawda. Wielu na tej spółce chce odzyskać kasę ale nie ma szans, ponieważ nie ma chętnych na zakupy spółki która tonie w obligacjach. I obligacje roluje na akcje to jest chore!!!!
    Od czego jest KNF? Powinni ten proceder ukrocic... Bo ktoś wyciągnął już z tej spółki więcej niż ona cała jest warta!!! Później zgadza światło i reszta zostaje z ręką w nocniku.
    Potocznie mówiąc.
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~alex [80.55.169.*]
    Po prostu bełkot
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Zenon [217.214.146.*]
    Bełkot będziesz miał jak moje słowa się sprawdza. Też jestem posiadaczem ale mam tego tylko 60 Kóła... Jedno jest pewne kicha bedzie
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~alex [80.55.169.*]
    człowieku małej wiary
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~pppp [80.55.169.*]
    j/w
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Zenon [87.241.106.*]
    Dobre... Małej wiary.
    Nie myl slepoty i nadziei z wiarą.
    Spółka szła nie w tym kierunku w którym powinna.
    Przejedli kasę a teraz nie mają na zwrot dla tych co im zawierzyli.
    To już dogorywa.
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~gość_niedzielny [37.47.136.*]
    Syf kiła i mogiła ta Spółka... dobrze, że jest nowy kontrakt.... tylko ciekawe ile lat będą go realizować?
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Posiadacz [87.241.106.*]
    Módlcie się aby ktoś to od was odkupił za parę groszy.
    Spółka jest w obligacjach utopiona na cacy. Niedługo wszyscy się upomina o swoje, a maszyny będzie można kupić na licyta ji komornicze za grosze... Na to czekam...bo wszystko na to wskazuje
    Powtarzam wam ratuj ie kapitał!!!
    Niestety cena akcji leci na parę groszy. Już niedługo nikt nie będzie pamiętał czym ta spółka była.
    Wielka szkoda.
    KNF POWINIEN NIE POZWALAĆ NA TAKIE BANKI OBLIGACYJNE!!!
    PRZETRWONILI KASĘ
    Powtarzam... Nie ma komu sprzedać nie ma komu kupować. Zadłużenie w obligacjach jest nie do pokonania dla tej spółki
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Posiadacz [217.214.145.*]
    Odzyskam swoje 60 koła w styczniu to znikam i was zostawiam z tym syfem.
    Widać podbili kurs ale zjechał tak jak mówiłem na 10 groszy.
    Teraz podbitka i ostre wywalanie w okolicy 18-20 potem zjazd na minima 5 groszy.
    Kto mądry uratuje kapitał, a komu się uda odzyska. W styczniu z obligacji kasę.
    Reszta. Już utonie.
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    tobie p................ już wcześniej zadałem pytanie - jakie ynfestory na S mieszają takimi śmieciowymi zleceniami ? Kto sprzedaje aby w kilku zleceniach uzyskać kilka-kilkadziesiąt zł , bądz celowo dołuje kurs kilkoma zł??? Jęczysz , szczujesz ,sam ze sobą piszesz ale na to nie odpowiedziałeś do tej pory , choć ze swoimi wypocinami warujesz tu na okrągło. Żenada jak zaśmiecasz forum
    Taki jesteś cwaniak?
    To kupuj te akcje i rób obroty.
    Nie widzisz ze nikt tym nie chce handlować, bo długi spółki rosną?
    Dlaczego pokazywały się większe zlecenia kupna?
    Bo były do sprzedania obligacje.
    Znikne z tego forum jak kupią moje obligacje... Proste.
    Ta spółka jest tak zadłużona że szkoda słów.
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Better [37.47.8.*]
    "długi spółki ROSNĄ"?? Pokażesz swoje analizy?
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Posiadacz [78.79.241.*]
    Analizy? . Co komunikatów nie czytasz?
    Z pytaj na forum ilu tu jest ludzi umoczony h w obligacje i zobacz w komunikat ach ile jeszcze obligacji maja niesplaconych i to dużym graczom.
    Ja mam ci analizy pokazywać?
    To ty jesteś inwestorem i zbataj sobie rynek, a nie będziesz się innymi wyreczał.
    Jak ja kupowałem obligacje to było źle ale nie aż tak jak teraz.
    Uważasz że jest inaczej to ty pokaż analizy.
    Kupujcie akcje niech rośnie... Proszę bardzo.
    Wiecie dlaczego nie chcecie kupować? Bo nie wiadomo co przyniesie jutro.
    Cena przecież cudowna do usredniania.
    p,,,,,,,....... cały czas pajacujesz-piszesz sam ze sobą - żenada . Wypisujesz swoje wypociny , ale do tej pory nie odpowiedziałeś mi na zadane wcześniej pytanie.
    O jakim. Pytaniu mówisz?
    Pytasz kto robi smieciowe zlecenia sprzedaży?
    Zobacz lepiej ostatnie 3 miesiące i zobaczysz że ktoś wywalił 100 tysięcy akcji, a przez pół roku przemieliło się trochę.
    Kupuj a kurs pójdzie w górę.
    Boli cię że mówię jak jest w spółce co?
    Nic mnie nie boli , bo jest w tym trochę racji. Też mam spore tyły.Odpowiedz konkretnie na konkretnie zadane pytanie Kto i po co to robi ??? Moim zdaniem (być może-z obserwacji) wygląda na to że nie przypadkowo ktoś pilnuje i komuś zależy na takiej wycenie .Przyglądając się ostatnim wahaniom to na takie śmieciowe ilości było dużo okazji aby sprzedać na +15 - +20 i więcej , a jednak niejednokrotnie tego samego dnia S stawiał zlecenia marnych ilości za marne grosze najniżej jak tylko mógł . I co ty na to ??? Pozdr..
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Sprawiedliwy [195.38.12.*]
    Komu zależałoby na zakupie/sprzedaży 1 lub 2 szt. akcji FKD tak jak miało to miejsce dzisiaj, tym bardziej że dzieje się to zawsze przy podbiciu ceny. Ktoś (pewno sam Prezes) próbuje za wszelką cenę uzyskać (utrzymać) jak najwyższy kurs akcji. Cena 10-15 gr za akcję (przy tym co wyprawia Zarząd FKD) to i tak wielki sukces. Za lekceważenie Obligatariuszy i akcjonariuszy, ja nie dałbym nawet 1 gr.
    Podbicie ceny akcji nawet o 10 gr i ich sprzedaż dawałyby Zielińskim czysty zysk ponad 1,2 mln zł. Zatem jest o co walczyć.
    Jak dla mnie to. Kurs jest sztucznie podbijany.
    Uważam że akcjonariusze pękną jak rynek obligacji się załamie.
    Już dzisiaj widać małe szanse na odzyskanie środków.nie tylko na obligacjach ale i na akcjach.
    Nikt nie chce kupować akcji a pozornie niska niby cena, ma drugie dno jakim są zadłużenia i niespłacone obligacje.
    Spółka nie ma pieniędzy na rozwój ani żadnego pomysłu na dalsze funkcjonowanie. To już jest stagnacja. Nie może nawet wyprzedzać majątku bo wszystko zastawione.
    Wystarczy zobaczyć ostatnia sesje. 2 akcjami podbijali kurs. Aby widełki w kolejnym dniu były wyższe i może znów podbić.
    To że kurs jeszcze na stałe nie zjechał na 10 groszy i niżej to cud.
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: roni2017 [5.184.44.*]
    tam już nie ma co kupować albo zastaw albo leasing
    Ta spółka ma kilkadziesiąt milionów zobowiązań.
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Obligat_P [93.105.177.*]
    Jedyne co im jeszcze pozostało to pozbyć się swoich akcji o ogłosić upadłość. Zatem udają przed światem, że prowadzą genialny biznes i szukają naiwnych, którzy kupią te ich 11,2 mln akcji najlepiej po jak najwyższym kursie.
    Tyle, że smród płynący z tej Spółki wydostaje się już daleko poza jej granice.
    Kto. Im to kupi?
    Pewnie sami zrobią sztuczny popyt i postawią na kupnie batony aby naiwni brali akcje po prawej stronie.
    Warto by było ich w te akcje ubrać.
  • Re: Jest kolejny kontrakt Autor: ~Obligat_P [93.105.177.*]
    Ta Spółka to trup, lecz Zielińscy chcą ją wycisnąć na maksa. Jeżeli ogłoszą teraz upadłość to zostaną z akcjami i będą mieli sporo w plecy. Jak się ich pozbędą to ten statek zatonie. Aby ktokolwiek skusił się na ich bezwartościowe papierki, muszą jednak uprawiać dalej propagandę sukcesu.

[x]
FABRYKAKD -2,00% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.