MAM PYTANIE JAK ODRÓŻNIĆ RZETELNĄ I UCZCIWĄ FIRMĘ/SPÓLKE OD PIRAMIDY FINASOWEJ ? CHCE ZINWESTOWAĆ W SPOŁKE PCTI Z WARSZAWY ? CZY WARTO ? ZNA KTOŚ MOŻE SPÓŁKE ORAZ PRODUKTY KTÓRE OFERUJĄ ? PROSZĘ O ODWPOWIEDŹ .
Z góry wiem, że to jest możliwe, ale jak będzie chciała cię firma orznać, to i tak to zrobią i nawet przy najlepszych zabezpieczeniach to nic nieda, a sądy trwają latami. Amber gold to piramida, i nawet niektóre fundusze. Państwo nadal nie działa w tego typu sprawach prezesi i zarząd powinni od razu siedzieć i nie móc się doładować, że za 5 lat zapłacą...
Oczywiście możesz analizować sprawozdania, tak jak nieliczni to robią patrzeć jak długo są na rynku i na wyniki finansowe, ale ryzyko jest zawsze i o tym piszą małym druczkiem. Oczywiście nikt nie broni ci myśleć jak powyżej, ale z czasem nabierze doświadczenia.
Nie wiem dokładnie czy to jest ta sama spółka PCTI - zajmują się inwestycjami na rynku nieruchomości Chorwacji, ale jeżeli chodzo o tej firmie, to lepiej nie inwestować bo mają długi i nawet wyrok Sądu bo oszukali setki ludzi. Ale wygląda że kontynują pracować bo nadal są nowe poszkodowani. Na stronie nikodemus-klienci.pl można więcej dowiedzieć sie o nich.