• Wezwanie!!! Autor: medek35 [5.173.168.*]
    Ja też dostałem wezwanie jako świadek w sprawie tej spółki. Jutro mam być przesłuchiwany na policji. Ciekawe o co chodzi
  • Re: Wezwanie!!! Autor: medek35 [5.173.168.*]
    Powiedziano mi tylko tyle że chodzi o spółkę artefe S. A zakup akcji w latach 2009-2015
  • Wezwanie!!! Autor: ~jacek [83.27.100.*]
    Dnia 2019-08-01 o godz. 22:07 medek35 napisał(a):
    > Powiedziano mi tylko tyle że chodzi o spółkę artefe S. A zakup akcji w latach 2009-2015

Ja też dostałem i mój kolega też w tej samej sprawie, czy jeszcze ktoś dostał?
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~ddd [89.234.219.*]
    Ja tam nic nie dostałem. Fajnie byłoby jakby coś z tym badziewiem i przekrętem w końcu zrobiono
  • Re: Wezwanie!!! Autor: medek35 [94.254.129.*]
    Sprawa w toku,mozliwe że będziemy wzywani do prokuratury w Kielcach. Wiem tylko tyle że chodzi o oszukanie akcjonariuszy na kwotę 500tys zł. Ale ilu jest poszkodowanych tego mi nie powiedziano.
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~Piotrek [83.11.65.*]
    Na moim rachunku lezy 308 000 sztuk tego badziewia. Kiedyś była grupka ludzi, którzy probowali coś odzyskać, ale sprawa umarła wtedy.. dajcie znać jak sprawa się toczy, jakąś sygnaturę sprawy czy coś.. dołączę się do sprawy
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~ddd [89.234.219.*]
    u mnie 100000 się tego kisi dajcie znać też chętnie dołączę do sprawy
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~piotr [83.23.238.*]
    ja tez
    eludril-1987@wp.pl
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~Ripszak [5.173.121.*]
    Ja dostałem dzisiaj telefoniczne zaproszenie do złożenia zeznań na komendzie. W poniedziałek idę i będę wiedział coś więcej.
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~aaa [5.173.249.*]
    ja dostałem dzisiaj wezwanie , ide w sobotę ,.
    mi przez telefon mówili o żwirowni i kredycie na 3mil ????
  • : Wezwanie!!! Autor: ~jacek [83.27.73.*]
    Wpisujcie kto dostał jeszcze wezwanie , można wystąpić nie tylko jako pokrzywdzony ale i oskarzyciel posiłkowy w Sądzie ,domagać się naprawienia szkody i Ustawowych Odsetek . Na PSW CAPITAL sprawa i oskarżenie wpłyneło do Sądu poczytajcie forum ich.
  • Re: : Wezwanie!!! Autor: medek35 [5.173.177.*]
    B
    Pytałem kilka dni temu na komendzie to nie chcieli mi nic już powiedzieć. Sprawę bada podobno prokuratura w Kielcach. Sam czekam na finał tej sprawy i może jakaś rekompensate. Chociaż wątpię w to
  • Re: : Wezwanie!!! Autor: ~jacek [83.27.15.*]
    Dnia 2019-08-30 o godz. 22:49 medek35 napisał(a):
    > B
    > > Pytałem kilka dni temu na komendzie to nie chcieli mi nic już powiedzieć. Sprawę bada podobno prokuratura w Kielcach. Sam czekam na finał tej sprawy i może jakaś rekompensate. Chociaż wątpię w to

Nie podobno- a na pewno !! Prokuratura Okręgowa w Kielcach i K W Policji w Kielcach więc dowód osobisty i możesz jechać , bo przez tel nic nie dowiesz się jedynie kiedy i do kogo możesz się zgłosić osobiście jeżeli jesteś pokrzywdzony . bo to jest różnica świadek a pokrzywdzony jeżeli chodzi jak napisał medek 35 " Sam czekam na finał tej sprawy i może jakaś rekompensate.Chociaż wątpię w to"
    . Idzie jeszcze ktoś na wezwanie to niech poprosi o tel i wtedy się umówi ale trzeba być tam osobiście.
    A to że sprawa Artefe jest tam gdzie powinna być to zasługa tylko grupy akcjonariuszy którzy zostali oszukani a zarazem pokrzywdzeni , i tylko tyle mogę napisać.
  • Re: : Wezwanie!!! Autor: ~dd [89.234.219.*]
    do Kielc mam kawałek drogi - dajcie jakiś tel. do odpowiedniej komendy
  • Re: : Wezwanie!!! Autor: ~ooo [89.234.219.*]
    też dostałem wezwanie. może ktoś bardziej w temacie coś o tej żwirowni napisać ??? w rozmowie tel. z policją też padł ten temat.
    Czyżby za przewał na giełdzie żwirownie kupili za 3,5 bańki ??
  • Re: : Wezwanie!!! Autor: ~piotr [83.23.238.*]
    tez dostałem wezwanie

eludril-1987@wp.pl
  • Re: : Wezwanie!!! Autor: ~ooo [89.234.219.*]
    późno bo późno ale wzięli się za ten przekręt i bardzo dobrze - na komisariacie niech ze świadka zmienią wam status na pokrzywdzonych !! tego dopilnujcie - teraz tylko czekać aż policja przesłucha wszystkich naciągniętych akcjonariuszy a kielecka prokuratura ruszy z tematem
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~jaksiezwie [91.145.129.*]
    Artefe, Artifex mundi czy jakos inaczej kiedykolwiek ta spolka sie nazywala bo nie moge znalezc w historii transakcji tych akcji na swoim rachunku a obiecalem Pani na komisariacie ze przyniose wszystkie informacje o ilosci i czasie kupna itp
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~jaksiezwie [91.145.129.*]
    Jak u Was w Alior sie nazywaja?
  • Re: Wezwanie!!! Autor: ~Slay [37.47.31.*]
    Też mam 360.000 pewnie dajcie znać trzeba złodzieja ksero wsadzić
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.