Witam-czas wakacji dobiegł już końca-od poniedziałku wracam na giełdę.Wiele ciekawych informacji pojawiło się w między czasie.Jesień zapowiada się ciekawie na naszym walorze. Pozdrawiam.
Zbyt ogólnie i mało konkretnie albo jesteś niedoinformowany albo chciałeś się pokazać przed odpalem aby później powiedzieć "A nie mówiłem wciąż jestem na pokladzie" takie lelum -poległym....
Praca organiczna spółki-przekazywana w bieżących informacjach-oraz zaangażowanie Prezesa Spólki przemawiają za pozytywnym rozwojem wydarzeń na tym walorze.Czy jest pewność-tą odpowiedz da rynek giełdowy-akcjonariusze..Pomocny będzie najbliższy raport okresowy-wyniki finansowe i opis.!.......
Ja nie pytam czy jest pewnosc tylko czy ty jestes pewny. Ale twoja odpowiedz ukazala juz. Wisisz ze strata robisz z siebie guru a gdybys mial 5% na plus dawno juz bys wyskoczyl.
Masz rację-wiszę ze stratą-moja uśredniona cena to 0,3450 zł.Natomiast co do drugiego Twojego członu zdania-trzymam akcje i czekam na notowania w przedziale 0,5-0,6 zł.Dopiero wtedy będę podejmował decyzje !!! Myślę , że jasno wyłożyłem swoją strategię gry na tym walorze.I teraz rzecz najważniejsza-termin realizacji-jestem cierpliwy i czekam-rok 2019[2020. To wszystko co chciałeś wiedzieć ! Pozdrawiam.
Dnia 2019-08-05 o godz. 16:31 ~Martin0 napisał(a): > Masz rację-wiszę ze stratą-moja uśredniona cena to 0,3450 zł.Natomiast co do drugiego Twojego członu zdania-trzymam akcje i czekam na notowania w przedziale 0,5-0,6 zł.Dopiero wtedy będę podejmował decyzje !!! Myślę , że jasno wyłożyłem swoją strategię gry na tym walorze.I teraz rzecz najważniejsza-termin realizacji-jestem cierpliwy i czekam-rok 2019[2020. To wszystko co chciałeś wiedzieć ! Pozdrawiam.
libra 314-podejrzewam , ze z zawodu jesteś murarzem i szukasz kogoś do towarzystwa.Niestety-na mnie nie możesz liczyc-z zawodu jestem nauczycielem-wykładowcą.Mam wielki szacunek do murarzy i innych zawodów !
Widzę , żę nie rozumiesz słowa pisanego-zacznij pnownie edukację od szkoły podstawowej dla pracujących.Jak ją ukończysz w trybie eksernistycznym-napisz..Wtedy będziesz partnerem do dalszej dyskusji ze mną !!!!