• Jest nowy komunikat Autor: ~Mściwos [5.173.243.*]
    link
    Czy to cokolwiek zmienia ?
  • Re: Jest nowy komunikat Autor: ~MŚClW0S [5.173.233.*]
    N0 l JUŻ ZDECHŁ0, N0RMALNIE TRUCHŁ0, JEDNAK WlDM0 P0WTÓRZENlA STRATY Z LAT 2015 - 18 R0BI SW0JE, C0 NIE?
  • Re: Jest nowy komunikat Autor: ~mc2 [5.173.242.*]
    bredzisz kiepski naganiaczu
    Co ? goły jesteś a chciałbyś kupić dlatego kraczesz, kraczesz, kraczesz od tygodni ... i nic z twojego marnego bezsensownego krakania.
  • Re: Jest nowy komunikat Autor: ~Msciwos [5.173.234.*]
    Nie bredzę, nie kraczę i nie naganiam. Ostrzegam, a to wielka różnica. Spółeczka od 2015 roku zrobiła łącznie ponad 3,5 miliona PLN straty netto, czy w tym roku powtórzy ten wynik ?

• Re: Jest nowy komunikat Autor: ~szewczyk_dratewka [88.199.29.*]
    Bredzisz, kraczesz i naganiasz, wypisujac w dodatku kompletne bzdury. .
    W dodatku sam sobie tylko zapewne wierząc, że ktoś w te twoje bzdury uwierzy.

A wiesz pacanie, że :
    - Od kilku miesięcy jest nowy właściciel spółki ( który ją odkupił od poprzedniej właścicielki ) ? Wykładając kasę oczywiście ...
    - Wiesz pacanie po co kupuje się spółkę, wkładając w to własne pieniądze ? Ty pacanie oczywiście myślisz, że po to aby zaraz ogłosić jej upadłość. Jesteś 'mundry' zupełnie inaczej, myśląc, że kupuje się po to aby stracić . Ty tak zapewne robisz... .
    - Jest też nowy zarząd ... a niektórzy członkowie są znani i powiedzmy "nietuzinkowi" i zamierzają pod nowym właścicielem ...
    - Spółka ma zagwarantowane finansowanie do końca 2021 roku a więc co najmniej na najbliższe ponad dwa lata ( co najmniej - podkreślam )
    - Przeczytaj sobie uchwały ZWZ ( wątpię abyś je zrozumiał ) Podpowiem ci , bo ty tego i tak nie zrozumiesz - zwłaszcza uchwałę nr 7.
    - A wiesz marny krakaczu, że w samym 2017 roku spółka miał 2,5 mln zysku netto ? ... a skonsolidowanego zysku netto w 2015 roku prawie 33 mln ?
    ... itd.

Przestań więc bredzić od tygodni, bo nic z twojego bezsensownego bredzenia nie wynika.
  • Re: Jest nowy komunikat Autor: ~Zawisza_Czarny [5.173.248.*]
    Zupełnie nie ta bajka, ale porównanie do Smoka całkiem, całkiem. Prawdę i tylko prawdę napisałem. Kto ma uwierzyć - uwierzy. Obraźliwe epitety kompletnie chybione i źle zaadresowane, bo w lustro należało.

Nie właściciel, a  nowy Akcjonariusz Większościowy jest - to fakt, ale to pewnikiem zwykłe przesunięcie w Akcjonariacie, ta poprzednia właścicielka to ciągnęła Spółeczkę na same dno, niżej to się chyba już nie dało, transakcja odbyła się poza rynkiem, więc ile kasy było wyłożonej nie wiadomo, mogła być darowizna? Upadłość ? Po co, nie chybnie likwidacja jak Wuinwest, no nie ?
    Ja byle czego nie kupuję, więc nie tracę. Co do Zarządu co ten p. Andrzej może zrobić w tym ukropie, a w Radzie Nadzorczej to przecież była taka karuzela, że kto z innych by się połapał, bez przerwy ktoś opuszczał Okręt.
    Finansowanie, a był jakiś komunikat w tej sprawie w ostatnim roku ? Czytałem, że kasę to pożyczyli innej spółce, ale na razie brak potwiedzenia, że otrzymali odsetki za okresy umowne,nieprawdaż ?
    Uchwały żem czytał, nic specjalnego, normalka jak na zwz, też mi wielkie halo, a co mieli uchwalić, w tej sytuacji? Uchwała 7 pewnikiem obiecanki ... Ja polecem lekturę komunikatu 16/2019.
    Zysk, jaki zysk? Gdzie ta grupa kapitałowa, co ją konsolidowano? Łączna strata w latach 2014 - 2018 była większa niż 3,7 mln PLN, czyż nie ? Pozdr.
[x]
IBSM 0,28% 70,80 2025-10-03 09:01:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.