• Dywidenda na rachunku. Autor: ~Leśny_Dziad [91.206.154.*]
    Pierwsza rata za nami, a kurs zachęca.

Pozdrawiam
  • Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~bartek [37.47.48.*]
    cena jest dobra, ale na wig20 jest "armagiedon" ktory dewastuje caly rynek w tym MiSie

wydaje mi sie ze bedziemy miec mega dramat po wyroku TSUE w sprawie franciszanow
    wg teorii spiskowej to niemcy i francuzi chca doprowadzic do dewastacji PL sys finansowego. Po kryzysie doprowadza do zmiany wladzy na opcje pro niemecka jakis Donek czy inny przyd@pas makreli...
  • Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~bbb [46.77.205.*]
    to niech wasz mały napoleon wprowadzi interwencyjny skup akcji i będzie po kłopocie
  • Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~bartek [37.47.48.*]
    @bbb

no szlag mnie trafi!

jaki moj napoleon? mowisz o kaczafim?

nie jestem fanem narodowego socjalizmu!

na wybory nie chodze bo nie ma na kogo glosowac, wybor miedzy dzumą a cholerą
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.206.154.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • może moderator to pozwoli Autor: ~Leśny_Dziad [91.206.154.*]
    Płytkie są wasze wpisy, jak płytkie pojęcie wasze o polityce.
  • Re: może moderator to pozwoli Autor: ~bartek [37.47.61.*]
    nie kazdy przechodzil trenning polityczny w PRL ;b

ja chcialbym, aby PL byla szwajcaria europy ale z takimi elitami z jedej i drugiej strony to bardziej grecja
  • Re: może moderator to pozwoli Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Tylko Grecja albo nawet Wenezuela, jeszcze dołożą na 1 dziecko , inne plusy i będziemy znów płacić milionami w warzywniaku.

Kto ma kasę niech ucieka w złoto albo coś co ma realną wartość - sztuka , nieruchomości itp.
  • Re: może moderator to pozwoli Autor: ~bartek [37.47.60.*]
    i degrengolada rowniez po stronie instytucji - vide KNF i afera, lub polityka banku centralnego gdzie mamy ujemne st% na poziomie -2%!

ewidentne jest ze wywola to inflqaacje i banki np na rynku niruchomosci, natomiast taki glapinski jest bezkarny

powinien byc algorytm do ustalania st% np taylor rule, a RPP powinna zostac rozwiazana bo nie spelnia swojej funkcji.
    Tam, jest jeden szaleniec ktory chce wyemitowac banknot 800pln z maria konopnicka i to nie sa jaja
    link 

• Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~mitogra [83.9.16.*]
    Dnia 2019-08-01 o godz. 17:09 ~bartek napisał(a):
    > @bbb
    >
    > no szlag mnie trafi!
    >
    > jaki moj napoleon? mowisz o kaczafim?
    >
    > nie jestem fanem narodowego socjalizmu!
    >
    > na wybory nie chodze bo nie ma na kogo glosowac, wybor miedzy dzumą a cholerą

Czasem trzeba wybierać między dżumą a cholerą, prawidłowy wybór to cholera w dzisiejszych czasach jest całkowicie uleczalna, dżuma mimo leków to nadal problem. To nie politycy kształtują społeczeństwo, oni i tzw elity są tacy jak ono. Argument, że nie ma na kogo głosować jest po prostu durny, w ten sposób wybierasz dżumę czyli narodowy socjalizm.

• Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~Leśny_Dziad [91.206.154.*]
    Czemu nie dyskutujecie merytorycznie?
    Zachowujecie się jak zgraja nieudaczników. Zwalacie na rządzących swoje niepowodzenia.
  • Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~bartek [37.47.56.*]
    ja uwazam sie za czlowieka sukcesu. natomiast jest to wbrew polskiemu panstwu, czy wlasciwie pomimo ....

faktem jest ze demokracja nie dziala bo żul ma tą samą wagę w głosowaniu co ten co na niego pracuje...
  • Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~Leśny_Dziad [188.146.167.*]
    Żałosne.
    Jesteś potwierdzeniem słuszności moich poglądów. Dokładnie tak uważam ze największy żul ma takie same prawa jak ja, jeśli mieści się w uczciwości.
  • Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~bartek [37.47.56.*]
    @L_D

należy zgodzić się ze sie nie zgadzamy i zamknąć temat ;b

niestety jest silna zaleznosc pomiedzy polityka i ekonomia w tym zachowaniem spolek....

• Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~mateusz [188.146.64.*]
    Dnia 2019-08-05 o godz. 09:36 ~Leśny_Dziad napisał(a):
    > Czemu nie dyskutujecie merytorycznie?
    > > Zachowujecie się jak zgraja nieudaczników. Zwalacie na rządzących swoje niepowodzenia.

Niepowodzenia w swiecie inwestycji finansowych wiążą się także w dużym stopniu z jakością rządzenia.
    Ta jest niestety marna, co wybitnie dokumentuje siła polskiego złotego.
  • Re: Dywidenda na rachunku. Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Niby tak "super" w polityce i gospodarce i jeszcze tak dobrze nigdy nie było a kurs jak 10 lat temu, kiedy przychody były 4x niższe i podobnie zyski , pomijając już inflację.
[x]
FERRO -0,35% 28,80 2026-05-13 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.