Odpuść, ......żeby Tobie trolle, które piszą przez miesiąc cały czas te same trzy zdani typu sprzedaj, kup, jest tanio, robię kółka Ci ubliżały? Odpuść jak ja i nie odpisuj, to normalnie ne ma sensu.
Patrząc na post mrcn, gdzie jest zablokowana możliwość pisania przez osoby nie zarajetrowane to dochodzę do wniosku, że to jedyna możliowść komunikowania się bez tego spamu.
No albo 100% ignorancji, niech piszą sami ze sobą;
Zdaję sobie sprawę, że wątek ten jest zamknietym kołkiem własnej adoracji, bo tak to wygląda:))))) to prawda;
Ale jeśli chodzi o merytorykę....
Jesteśmy inwestowami a nie znawcami biotech i liczy się efekt inwestycyjny, wybranie dobrej spółki i zyski na koncie maklerskim. Z tego co mrcn pisał to ma zyski i jest na GPW 8-9 lat, a ja mam 30% zarobku na CLN i to jest najważniejsze. Merytoryczny to może być Prezes i jemu zostawiam fachowe decyzje i rozwój spółki. Nie będę się przecież wypowiadał na temat cząsteczki, jej wyboru, potencjału czy procentowych możliwości fazy I czy II i rejestracji i wartości umów partneringowych. Bo takich fachowców od biotechu jest dużo na tym forum i każdy ma racje. To załatwia Pan Maciej Wieczorek. A ja tylko kupuję małe cegiełki jego firmy na giełdzie.