• NIe chcę nikogo straszyć , ale Autor: ~fabio [51.15.136.*]
    nie wydaje mi się aby ta Spółka poradziła sobie z tym projektem za tak duże pieniądze. Oczekiwania są duże wiem, wydaje się kasę ale za chwilkę nie będzie za co pokryć kosztów szczególnie ogromnego zadłużenia. Koszty zadłzuęnia beda rosły szybciej niż się wydaje. Koszty też.

No ale powodzenia
  • Re: NIe chcę nikogo straszyć , ale Autor: ~_op [185.135.194.*]
    NO TO NIE STRASZ , nie rozumiem takich ludzi "NIE CHCĘ to albo tamto ALE ...
  • Re: NIe chcę nikogo straszyć , ale Autor: ~Skvarek [188.146.34.*]
    Koszty jakie firma wykazuje to wirtualne wpisy w bilansie związane z amortyzacja infrastruktury. Nie jest związane z jakimikolwiek przepływem finansowym. Budżet firmy jest stabilny, co nie zmienia faktu że to za mało by smaodizlenie skończyć projekt i pójść mocno do góry.

Potrzebujemy jednej konkretnej informacji o znalezieniu brakujących środków i lecimy motzno na 5 potem 10 zł
  • Re: NIe chcę nikogo straszyć , ale Autor: ~_op [185.135.194.*]
    Dnia 2019-08-01 o godz. 11:25 ~Skvarek napisał(a):
    > Koszty jakie firma wykazuje to wirtualne wpisy w bilansie związane z amortyzacja infrastruktury. Nie jest związane z jakimikolwiek przepływem finansowym. Budżet firmy jest stabilny, co nie zmienia faktu że to za mało by samodzielnie skończyć projekt i pójść mocno do góry.
    > >
    > > Potrzebujemy jednej konkretnej informacji o znalezieniu brakujących środków i lecimy mocno na 5 potem 10 zł

No i to jest rzeczowy komentarz a nie jakieś pseudo mądrości baby z Koła Gospodyń " Nie chcę nikogo straszyć ALE "
  • Re: NIe chcę nikogo straszyć , ale Autor: ~Goryl [89.174.105.*]
    Fabio ma rację. Sferanet się wylozy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.185.31.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SFERANET 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.