żaden żart tylko logika, jeszcze pare dni temu pisałem, że przy takich projektach, takiej kapitalizacji i liczbie akcji to pieniądze leżące na ulicy. Ja już ponad 70% zysku, pozdrawiam tych co sprzedali i czekali na korekte xD
Ciekawy jestem, kto to teraz kupi na +45-50% dzisiaj. Zapewne automat będzie miał przesunięte zakresy jutro. Ale skończy się tak, jak na plaza centers. Z 2 zł poszło na 8 i potem spadało 3 dni w okolice 4.x.
oczywiscie na sprzedaż po 8zł miałem minute i sie nie udało ani wyjść ani zarobić wrrr nie jest tu łatwo kolega zrzucił i jemu weszło a reszta znajomych tak samo nie sprzedała bo wszyscy wpadli na ten sam pomysł co ja ;]
Dnia 2019-07-30 o godz. 14:35 ~nick napisał(a): > Na tą chwilę nie zdziwię się ani jak jutro wejdzie 9-10zł ani jak 5-6zł.
dokładnie bo teraz to kasynko i loteria gra o nic A GIER NIE MA ZROBIONYCH ! BEDZIE GRA TO BEDZIE KASA ! teraz widać ze sprzedanie 3000 akcji wali kurs z 8zł na 6.7zł czyli nie dobrze jak bym chciał wyjsc z 10000 sztuk to bylo by 4zł masakra