• wyniki II kw. Autor: ~obserwator [124.195.210.*]
    zgadzam się , że coś tu nie gra
  • Re: wyniki II kw. Autor: ~Io [31.60.20.*]
    Ok wiemy już jakie będą wyniki w czwartek. Czego można się spodziewać w raporcie dodatkowo? Czy będą podane jakieś sensowne wyjaśnienia co spowodowało taką startę? Tylko to może uratować kurs. Bo już na pewno nie informacje o kolejnych nagrodach...fajnie, że są ale to przecież to nie konkurs piękności!
  • Re: wyniki II kw. Autor: ~panda [185.49.29.*]
    przecież wystarczyło aby prezes pokazał, że dba o firmę i kupił trochę akcji z rynku.
  • Re: wyniki II kw. Autor: ~narcos [188.147.35.*]
    Wyników nie będzie w czwartek ponieważ zaraportowali zmianę na 14 sierpnia. Pewnie znowu "zdarzenie jednorazowe". Dlatego nienawidzę NC bo tutaj sciagaja kasę z rynku i d...ja akcjonariat. Ja juz powiedziałem że czekam na raport i wysyłam prośbę do SII o analize bo obawiam sie że skończy się jak wiele firemek na NC na groszach.
  • Re: wyniki II kw. Autor: ~IO [79.187.93.*]
    Nie przesadzałbym. To solidna firma, jeden z liderów rynku, a nie żadna wydmuszka.
  • Re: wyniki II kw. Autor: ~Io [31.60.20.*]
    Ktoś to jednak kupuje...
  • Re: wyniki II kw. Autor: ~Paweł [178.43.89.*]
    będzie domykanie luki z końca lipca.
  • Re: wyniki II kw. Autor: ~narcos [188.147.99.*]
    Oby nie było domykania luki z pazdziernika 2012 :))))) Przerabiałem już nie jedną spółkę na NC (Platige, Boruta, Photon) i wiem co nieco o tym co robia tutaj firmy a tez niby nie były wydmuszkami i uważam że LUG dołącza do "pseudo" dużych firm które wchodzą na NC tylko po kase a póżniej różnymi sposobami d....ja akcjonariuszy. O ile 12 zł to była spekuła pod fabryke tak teraz kurs leci na pysk bo widać że brak perspektyw i zapewne robią jakiś szacher-macher bo juz dawno powinni być na parkiecie głównym no ale przecież tam są większe wymogi i pełna transparentność spółki.
[x]
LUG 0,00% 1,70 2026-05-14 14:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.