• Słoń Autor: ~Greg [93.105.177.*]
    Dami co sądzisz o bieżącej działalności w Grupie?
    Tak nawiasem, nie martw się. Długoterminowo cierpliwi i tak zarobią.
    Osobiście twierdzę, iż uwarunkowania polityczno- gospodarcze nie sprzyjają w rozwoju średnich przedsiębiorstw. Mali ogólnie nie mają racji bytu. Jedynie miejsce jest dla potentatów. Mam cichą nadzieje, iż forte z czasem uplasuje się w czołówce rynku globalnego.
  • Re: Słoń Autor: ~Dami [37.47.212.*]
    Akcji Forte nie mam już od dłuższego czasu od kiedy ich główny odbiorca i pośrednik spuścił powietrze natomiast sprawa interesuje mnie m.in. ze względu na hipotezę /tak jak w kilku innych spółkach/. Na marginesie, nie oznacza to, że na akcjach które aktualnie mam, sytuacja jest świetlana- też kaszana póki co. Co do polityki informacyjnej Forte, myślę, że zarząd na miarę aktualnych czasów ma duży kociokwik w głowie bo od imperialnych prognoz 20% dynamiki przechodzi do parteru i przyznaje się do spadków, trudno wyrokować o przyszłości -trzeba jeszcze poczekać na raport. Jeśli rzeczywiście w myśl swego "cierpliwego" przewidywania konsekwentnie czekałeś na wczorajsze notowania i kupiłeś za 27- 28 to gratuluję intuicji.Samym Forte bym się nie martwił, gdyby nie sytuacja polityczna ale swoją drogą pesymistą zawsze jest czas być..
  • Re: Słoń Autor: ~Dami [37.47.212.*]
    Korekta:nie prognoz 20% dynamiki tylko dwucyfrowy przyrost sprzedaży..
  • Re: Słoń Autor: ~Greg [5.173.201.*]
    Ja nadal jestem optymistą, choć bardzo ostrożnym. Mam nadzieję, iż dobra zmiana nie będzie miała większości. Pamiętam czasy, kiedy gospodarka była centralnie sterowana i nic dobrego z tego nie wyszło. Jeśli wygrają i będą rządzić samodzielnie, wycofam się z GPW.
  • Re: Słoń Autor: ~AS [80.54.46.*]

Nałóż koszulke z napisem konstytucja, zdejmij gacie do kostek i przespaceruj się po Sopocie ze Sławomirem Nowakiem :)

Zabanować cie powinni za te brednie polityczne, które produkujesz w każdym wpisie i zupełnie nie dziwi, zę już od ubeków byłeś tu wyzywany. Nikogo nie obchodzi co myślisz o obecnej, czy wczorajszej władzy, ani czy będziesz inwestować na GPW.

Załóż se grupe na srajbuku i nie zaśmiecaj więcej forum.
    Całuję *

• Re: Słoń Autor: ~HiperBessaMCI [188.146.166.*]
    Hyhy dobre
  • Re: Słoń Autor: ~HiperBessaMCI [188.146.166.*]
    Zatankowałem do pełna dziś, niżej chyba nie będzie 27
  • Re: Słoń Autor: ~Mario [176.113.204.*]
    Będzie. W poniedziałek przebije 25 i wtedy można zacząć się zastanawiać nad kupnem.
  • Re: Słoń Autor: ~jj [217.99.255.*]
    Dnia 2019-07-26 o godz. 16:07 ~Mario napisał(a):
    > Będzie. W poniedziałek przebije 25 i wtedy można zacząć się zastanawiać nad kupnem.

25 juz zaraz. 23 cel na przyszly tydzien.

milego weekendu.
  • Re: Słoń Autor: ~Pier [5.172.255.*]
    dokładnie w poniedziałke można robić zakupy po 23,50
  • Re: Słoń Autor: ~Mario [176.113.201.*]
    A mnie się wydaje że chyba już nastał czas zakupu.
  • Re: Słoń Autor: ~asth [37.47.44.*]
    Współczujemy
  • Re: Słoń Autor: ~Greg [5.173.186.*]
    Lubię popolitykować od czasu do czsu. Ty ASE masz swoją rację, a ja mam swoją.
  • Re: Słoń Autor: ~Oxfordczyk [89.66.128.*]
    Może Ci poprawi humor, jak się dowiesz, że PiSior wyrzucił Forte. Nie będę się już udzielał na tym forum.
[x]
FORTE 0,00% 21,00 2026-03-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.