• Czyli co dalej? Autor: ~bo [82.132.223.*]
    -Raport za 1Q?
    -WZA, na ktorym porozumienie zostanie poproszone o solidarna splate zadluzenia?
  • Re: Czyli co dalej? Autor: ~Mietek [188.147.36.*]
    Bardzo bym chciał by herman, holenderskie jajco i brat kalibabki widzący rakietę i inne rzeczy solidarnie spłacili zadłużenie krezusa ... przez nich straciłem dobre Malediwy ... zostają mi wczasy na Mazurach
  • Re: Czyli co dalej? Autor: ~Zgred [188.146.224.*]
    Gowno przez nich straciłeś,wysterował cię roman k. z ekipą a teraz robi to jeszcze CFI
    Wysterowali mnie walcem ... pozniej usrednialem czytając komentarze. Prawda nie są to duże pieniądze ale bardzo dobre wczasy bym miał.
  • Re: Czyli co dalej? Autor: ~mn [46.134.20.*]
    głupoto,głupoto od góry do dołu czemu błądzisz po nocy samotnie czemu nie dasz ludziom spokojnie spać przez swoją głupotę
    No niestety taka prawda , owszem byłem głupi , ze zainwestowałem w ta spolke ... teraz mam żal do siebie.. nie jestem tu wysoko powieszony , bo lekko ponad 1zl na akcje. Wiec jedynie czego chce to by reanimowali tego trupa albo nekrolog wystawili i będę mieć święty spokój . Niestety z każdej strony są sprzeczne info , Cfi nic nie informuje , porozumienie również . Masa osób pisze , ze to koniec , jazgod zaś , ze będzie el dorado ... i taka spirala , ile można mieć cierpliwości chce jakies info... wznowienie albo koniec ... nie może tak być , ze ciagle jest przekładnię i mydlenie oczu. Eh takie zale , już nic nie pisze poczekam do 1 sierpnia zapewne znów będzie przełożenie ...
  • Re: Czyli co dalej? Autor: ~hierman [46.134.20.*]
    jest INFO odwieszenie do 2O35r
[x]
KREZUS 0,00% 0,56 2018-12-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.