• Sny o potędze Autor: ~spiacy [185.28.176.*]
    Ani dwóch cyfr na kursie, ani skupu ani dywidendy.
    Sny o potędze i trzy cyfrowych zyskach chyba prysły na kolejne lata, a teraz nawet 1000 akcji sprzedać to jest coś. (nie mówiąc już o sprzedaży z zyskiem)

• Re: Sny o potędze Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    Bo nie ma wiary w spółke jak 7 z przodu...jak bedzie 9 to sie wiara wzmocni...Zarzad już wyniki zna to ciekawe ze nie ma ,,podrywki'' no chyba ze lipa wyniki....
  • Re: Sny o potędze Autor: ~noo [185.28.176.*]
    Wartośc księgowa to prawie 10zł, firma zarobiła w ciągu ostatnich lat kilka zł zysku na akcji a teraz 8 to drogo? Bez jaj. Nie wiem jakie wyniki będą ale nawet jakby znowu miała być jakaś niewielka strata to przecież nie oznacza że firma idzie do piachu, a tak jest wyceniana. Jakby kazda firma po pokazaniu straty w wyniku kwartalnym leciała tak jak tutaj to bysmy mieli krach na gpw i to gruby.
  • Re: Sny o potędze Autor: ~Kot [46.215.93.*]
    Ale tak dokładnie jest - każda, firma, która pokaże złe kwartalne wyniki spada...

zerknij na Forte co się stało jak pokazali wczoraj gorsze wyniki - zjazd o 15% ...
  • Re: Sny o potędze Autor: lebo44 [108.171.129.*]
    Kolejne raporty muszą pokazać, że DOOH chwycił i poprawiły się zarówno przychody jak i rentowność. Wtedy może być bardzo pozytywnie i w górę o 50% w krótkim czasie. Na chwilę obecną duża niepewność związana ze spadkiem oglądalności kanałów tematycznych.

Poza tym kondycja spółki wygląda bardzo ok - gotówka na plus, brak zadłużenia...
  • Re: Sny o potędze Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    Może jest jakiś trupek w szafie bo przeciez spółka z potencjałem i udzałem w rynku a tu szorowanko po dnie z tendencja na spadek i obroty jak w masarni?
  • Re: Sny o potędze Autor: ~nieufajzarządom [185.28.176.*]
    toniemy, koniec, cześć
[x]
DIGITANET 0,20% 203,80 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.