Wobec tych nadchodzących detonacji, nie odwieszeniu i innych przykrości, polecam was opiece parującemu. On nigdy nie zawiódł, zawsze jest obecny przy upadku spółek gniotów, które nic nie robią, poza kłamstwami.
Byłem fanem tej spółki, jak wiecie, ale ostatnie brednie, nawet mnie zmroziły a raczej obryzgały. Starszy pan traci kontakt z rzeczywistością, wymyślając inwestorów, stojących w kolejce do Fluida, który zadłużony jest na 50 000 000 zł!
Dnia 2019-07-23 o godz. 09:22 ~Wiem napisał(a): > Byłem fanem tej spółki, jak wiecie, ale ostatnie brednie, nawet mnie zmroziły a raczej obryzgały. > Starszy pan traci kontakt z rzeczywistością, wymyślając inwestorów, stojących w kolejce do Fluida, który zadłużony jest na 50 000 000 zł!
dobre , bardzo dobre , zastępca prezia latryniarzy fanem tylko pytanie zasadnicze której spółki ,bo na pewno nie Firmy FLUID bo to że miałeś akcje to nie wątpimy ,miałeś sprzedałeś ze stratą a teraz jękolisz ile to już dwa lata czy więcej .
Kotek zaczynający ten wątek to parszywa podróba mojego nicku. Ja, jak wiecie nie piszę tak prymitywnym językiem takie bzdury. Możecie to sprawdzić po moim IP.