Zarobiłem na Kopku w zeszłym roku ponad 50%, kręcąc kółeczka w przedziale 1,80 - 2,40 zł. Pozbyłem się śmiecia z końcem roku i teraz patrzę jak wiszący na hakach skamlają do TD o 2 zł lub wyżej. Tutaj nie ma miejsca na żadne sentymenty - wiadomo było już dawno, że Kopex (Primetech) bez PBSz to wydmucha. A na odszkodowanie od ubezpieczyciela nie liczcie - takie sprawy toczą się latami i nie są łatwe do wygrania. Adam robi wam wodę z mózgu snując jak zwykle (robi to od ponad roku) bajeczki.
W sądzie walczy się latami o dopłaty z ubezpieczeń,ale są firmy które mając merytoryczne uzasadnienia wraz kompletna dokumentacją wyplacaja od razu 1/3 do 1/2 wartości szkody od razu.tak więc wypłata 1.45 za akcje primetechu nie jest uczciwa i zostanie podwyższona do 2zl.takz cena jest uczciwa.
Zarobiłeś na śmieciu 50% ? Wow... To ile musiałeś zarobić na czempionie ? Tu nikt o nic nie skamle do TD. Spokojnie czekamy, aż chapol pójdzie po rozum do głowy. To raczej on będzie niedługo kombinował, jak koń pod górkę / z furą węgla / - jak oszwabić ulicę do końca. Na stronie Famuru nie ma kto pisać, a jego fan, z uporem maniaka przychodzi pierdzielić tutaj. Tak nas pokochał ?
Fan_Famuru - co się tak obnosisz z tym Famurem? Nie przysłania ci czasem reszty świata ta plakietka na czole? Dla mnie nie jesteś wiarygodny i można to uzasadnić z różnych punktów widzenia. W każdym wypadasz jak sprzedajny cwaniaczek.