• wie ktos? Autor: ~js [95.175.3.*]
    Wie ktoś co się dzieje na tej spolce bo trudno uwierzyć ze to normalne zachowanie kursu Wyglada tak jakby spolka bankrutowala a przecież zadnych takich info nie było To prawdziwa zagadka jakich na GPW bylo więcej Może ktoś zna nieoficjalne wyniki bądź szacunki za 2 kwartal?
  • Re: wie ktos? Autor: ~igor [188.147.108.*]
    Przecież w spółce wiedzą ile zarobili 2kw. Wiedzą ile jest podatku do zapłaty, do 20 to każdego kolejnego m-ca, za m-c poprzedni.
  • Re: wie ktos? Autor: ~igor [83.22.253.*]
    wyrzucili prezesa i vice. myślisz ,że bez powodu? Jeżeli to nie manipulacja na zwalenie kursu- jak ktoś pisał- to powód pewnie dopiero wypłynie na rynek. 1,5 zł ,szybko schodzi, najniżej od 6ciu lat.
  • Re: wie ktos? Autor: ~Śledczy [77.112.100.*]
    Kursem steruje Bożek. Za wszeką cenę chce siedzieć
    Kto to jest?
  • Re: wie ktos? Autor: ~Śledczy [77.115.64.*]
    Nie wiesz? Nie rozśmieszaj mnie
    Dnia 2019-07-22 o godz. 14:47 ~Śledczy napisał(a):
    > Nie wiesz? Nie rozśmieszaj mnie

Nie wiem. Nie rozśmieszam Cię.
    Jedyne co widać, że ktoś sprzedaje. co sesję wysypuje i przy braku płynność kurs pada ma ryj
  • Re: wie ktos? Autor: ~Dorian [83.26.204.*]
    Tu się nie ma co zastanawiać tylko zgłaszać te szmaty gdzie się da. Do zrzeszenia inwestorów indywidualnych czy do KNF -u bo w razie czego to i tak mniejszościowi dowiedza się na końcu o ewentualnych wałach. A tutaj już przy skupie akcji nie wyglądało to przejrzyście a później dymisje a to prezesine a to jakiegoś członka zarządu. Także jak ktoś ma jakieś podejrzenia a tym bardziej dowody to niech działa póki czas.
    Pozdro
[x]
HERKULES 2,52% 1,22 2025-09-26 15:13:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.